- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.861
Dil-i bitab kuzum ben 28. Cüzüde okudum bilgin olsun ihlaslarıma başladım şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım bizim duamız için değil ama bu gece hatmi edilecek nasıl yapacam bilmiyorum yardımcı olacak kimse de Yok Dil-i bitab icroc @HemDeliHemAsikBu dua için ayrı hatim okuyacaklar vardı kimler var bitirebilen? K Khvekokusu20 biri sendin canım başka kim vardı acaba @HemDeliHemAsik sen de okuyacaktın sanki ftmclk senin hatmin bizim dua için mi canım
hDil-i bitab kuzum ben 28. Cüzüde okudum bilgin olsun ihlaslarıma başladım şimdi
Balım ben okurdum ama yoldayım dawete gidiyorum şimdi ewden çıktım bugün mü son günün ayarlayabilirsem haber weririmHayır canım bizim duamız için değil ama bu gece hatmi edilecek nasıl yapacam bilmiyorum yardımcı olacak kimse de Yok Dil-i bitab icroc @HemDeliHemAsik
Shokella
Mazeretli olmasam yardım ederdim canımHayır canım bizim duamız için değil ama bu gece hatmi edilecek nasıl yapacam bilmiyorum yardımcı olacak kimse de Yok Dil-i bitab icroc @HemDeliHemAsik
Shokella
Bugün canım malesef taziyedeyim ben o yüzden okuyamadım yinede Allah razı olsun kızlar Dil-i bitab ShokellaBalım ben okurdum ama yoldayım dawete gidiyorum şimdi ewden çıktım bugün mü son günün ayarlayabilirsem haber weririm
Canım keşke dün deseydin baslardim ihlas okuyorum simdi nasil yapsak ki süre varni ne zamana kadar okunması gerekKızlar benim 28 ve 29.cüzüm kaldı taziyeden dolayı okuyabilecek olan var mı
Annemler fetih suresini tamamlamıslar canım aldiğım 500 adet ihlasi okudum yeniden okumaya başladım 1000 tamamlamaya çalışiyorum duasi saat kacta olacak bacımKADİR GECESİNDE DUALANACAK (2.)KURAN-I KERİM HATMİ
1. Cüz?
2.Cüz?
3.Cüz?
KADİR GECESİNDE DUALANACAK DİĞER HATİMLER
41 FETİH SURESİ KALAN:0
41 YASİN KALAN:0
41 MERYEM KALAN: 0
70 BİN TEVHİD KALAN:0
70 BİN TEMCİD KALAN:0
70 BİN İHLAS KALAN:17.000
112.896 YA MUSAVVİR KALAN:0
(2)16.461 YA LATİF KALAN:0
313 ASHAB-I BEDİR OKUNAN:36
KENZÜL ARŞ ALINAN:40
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN:38. 000
(46.)707 YA VARİS ALINAN:0
(3) 313 Ayetel kursi hatmi
KADİR GECESİ DUASINA KATILANLAR:
FATMA,TUĞBA,BETÜL,YADİGAR,ÇİĞDEM,YASEMİN,MELEK, TUĞBA, GÜLER,EBRU,BETÜL,BÜŞRA,LALE, HANİFE,SALİHA, SEHER, BAHAR,ÖZNUR,NURSEVEN,ZEHRA,SULTAN, HATİCE, KEZBAN, SAADET, ESER,GÜLAY, HATİCE
saatini bilmiyorum canım seher arkadaşımız cevap yazmadı henüzAnnemler fetih suresini tamamlamıslar canım aldiğım 500 adet ihlasi okudum yeniden okumaya başladım 1000 tamamlamaya çalışiyorum duasi saat kacta olacak bacım
Mumkünse geç cevap versin : )saatini bilmiyorum canım seher arkadaşımız cevap yazmadı henüz
2 bin kaldı yani ihlasımız, tabiki canım arkadaşa söylerm ben de dua edicem özelDil-i bitab canım benim 15000 adet ihlas suremiz ćekilmiş Rabbim hocamdan razi olsun onun icinde hayır duasi edermisiniz arkadasa rica etsen kabeden çok büyuk yardımı oldu bize şuanda
Ayrica yardim eden ögrencileri ve arkadaslari icinde.canim dua edilirse cok makbule gecer
Evet canim 2000 kaldi simdi benin 300 adet kaldi 1000 tamamlanmasi icin 1000 adet kaliyor shokella kac adet okuyacagim demisti2 bin kaldı yani ihlasımız, tabiki canım arkadaşa söylerm ben de dua edicem özel
Bitiremedim canim malesefBu dua için ayrı hatim okuyacaklar vardı kimler var bitirebilen? K Khvekokusu20 biri sendin canım başka kim vardı acaba @HemDeliHemAsik sen de okuyacaktın sanki ftmclk senin hatmin bizim dua için mi canım