-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.841
Basiniz saolsun cnm benim Allah rahmet eylesin sizlere sabirlar versinCanım ben 23.cüzü bitirdim 1000 tane de ihlas okudum onları söyleyeyim dedim üstümde kalmasın Teyzem vefat etti bugün katılamayacam malesef dualarınızda unutmayın beni de
SalihaDil-i bitab Ben dün 1000 tane salavat okumuştum fazla olmuş heralde geriye bi ihalas kalmışsa onu alabilirsin arkadaşa okuycan ya eksik yoksa kuzum
Anladım cnm eksiği olan sensin de saliha okumadıysa we benim okuduğum fazla olduysa onu kendine alabilrsnCanim eksiği olan benim 1000 salavat okudn mu sen sayimdan duseyim miDil-i bitab nasil yapalim canim
Tamam canim saliha yazsin daAnladım cnm eksiği olan sensin de saliha okumadıysa we benim okuduğum fazla olduysa onu kendine alabilrsn
İyi de 27 benimdi nasıl oldu bu ?27.cüzde bitti canım
Ayrı başlanılan hatimİyi de 27 benimdi nasıl oldu bu ?
26-27-28. Cüzler
1 meryem suresi
4 yasin okundu
1 tane daha yasinim var onu da bugün ikindiye kadar tamamlicam inşAllah
Hee ay dedim niye böyle oldu? Sağol canımAyrı başlanılan hatim
Tamam canım ben okumadım o bini mesajını gördüm ama girip yazamdım K Khvekokusu20 aslının okuduğunu düşebilirsin 1000 taneSalihaDil-i bitab Ben dün 1000 tane salavat okumuştum fazla olmuş heralde geriye bi ihalas kalmışsa onu alabilirsin arkadaşa okuycan ya eksik yoksa kuzum
İhlas 17.bin kaldı canımŞimdi neden kaç eksik var??Dil-i bitab
Bugün akşama kadar canımDil-i bitab tanıďığım hocam var ihlas suresi icin yardimci olacak bugun aksama kadarmi yoksa yarina kadar mi sure var canım tamamlamaya calışırız dedi haber vereyim yine devam edelim okumalarada belli olmaz belki aksilik olur yetisemezler