- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.921
Ne zamana kadar süresi var okumaların canım
Canlar ne zaman dualancak belli değil şimdilik süre yok az az alıp okuyalım, istediğin duadan istediğin kadar alıp okuya bilirsin canım zorunluluk yokNe zamana kadar süresi var ve istediğimiz kadar dua alablr myz ya belli bi zorunluk var mı
Canım 10 meryem suresi ve 5 bin temcid alıyorum simdilikCanlar ne zaman dualancak belli değil şimdilik süre yok az az alıp okuyalım, istediğin duadan istediğin kadar alıp okuya bilirsin canım zorunluluk yok
Tamam canım Allah kabul etsinCanım 10 meryem suresi ve 5 bin temcid alıyorum simdilik
Amin insallahMaşallah diyorum Rabbin kabul etsin
Canım ettiler fadime isimli arkadaşım var kpps için dua istemişti benden birde dilayhan var oda bebeği olmuyor onun icin istemişti onlarda yaz istersen@Hayalimdi gercek oldu canım 2 milyon kusur ihlas okunmuş maşaAllah yardım edenler olmuşsa isimlerini ekleyelim onlarında
Tam ben yazıyordum :)
Farketmez canım4 5 6 da sen al kuzumm
Farketmez canım
Okumalara ara verecektim aslında dayanamadim yine
Dil-i bitab 4 5 6 7 8 9 10 cuzleri ben aldım canım süre belli degilmiş rahatlıklıkla okunulur o zaman Ramazanimizda bitti seneye Ramazanları görmeyi nasip etsin
Canım Peygamberlerimizin duasının miktarı varmı 100 adetmi okuyalım 1000 adetmi , yoksa nasil yapalımKABE-İ MUAZZAMADA DUALANACAK KURAN-I KERİM HATMİ
1. Cüz?
2.Cüz?
3.Cüz?
....
...
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
25-26-27-28-29-30. CÜZLER : DİL-İ BİTAB
KABE-İ MUAZZAMADA DUALANACAK DİĞER HATİMLER
41 FETİH SURESİ KALAN:
41 YASİN KALAN:
41 MERYEM KALAN:31
70 BİN TEVHİD KALAN:
70 BİN TEMCİD KALAN:65.000
(32.)70 BİN İHLAS KALAN:15.181
112.896 YA MUSAVVİR KALAN:
16.461 YA LATİF KALAN:
ASHAB-I BEDİR OKUNAN:
KENZÜL ARŞ ALINAN:
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN:
707 YA VARİS ALINAN:
313 AYETEL KÜRSİ HATMİ:
313 FATİHA SURESİ HATMİ:
HZ.İBRAHİM AS DUASI OKUNAN:
HZ.ZEKERİYYA AS DUASI OKUNAN:
HZ.YUNUS AS DUASI OKUNAN:
***TÜM DUALAR SAHİFE 190 DA MEVCUTTUR.***
Hay hay canım❤❤❤
Belli sayısı yok canım ne kadar okursakCanım Peygamberlerimizin duasının miktarı varmı 100 adetmi okuyalım 1000 adetmi , yoksa nasil yapalım
Amin canım ❤❤❤ boşver arayı aklımız ruhumuz ferahlıyor okudukça ❤❤Farketmez canım
Okumalara ara verecektim aslında dayanamadim yine
Dil-i bitab 4 5 6 7 8 9 10 cuzleri ben aldım canım süre belli degilmiş rahatlıklıkla okunulur o zaman Ramazanimizda bitti seneye Ramazanları görmeyi nasip etsin Mevlam