Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

KADİR GECESİNDE DUALANACAK (2.)KURAN-I KERİM HATMİ
1. Cüz?
2.Cüz?
3.Cüz?

KADİR GECESİNDE DUALANACAK DİĞER HATİMLER
41 FETİH SURESİ KALAN:0
41 YASİN KALAN:0
41 MERYEM KALAN: 0
70 BİN TEVHİD KALAN:0
70 BİN TEMCİD KALAN:0
70 BİN İHLAS KALAN:17.000

112.896 YA MUSAVVİR KALAN:0
(2)16.461 YA LATİF KALAN:0
313 ASHAB-I BEDİR OKUNAN:36
KENZÜL ARŞ ALINAN:40
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN:38. 000
(46.)707 YA VARİS ALINAN:0
(3) 313 Ayetel kursi hatmi

KADİR GECESİ DUASINA KATILANLAR:
FATMA,TUĞBA,BETÜL,YADİGAR,ÇİĞDEM,YASEMİN,MELEK, TUĞBA, GÜLER,EBRU,BETÜL,BÜŞRA,LALE, HANİFE,SALİHA, SEHER, BAHAR,ÖZNUR,NURSEVEN,ZEHRA,SULTAN, HATİCE, KEZBAN, SAADET, ESER,GÜLAY, HATİCE

Annemler fetih suresini tamamlamıslar canım aldiğım 500 adet ihlasi okudum yeniden okumaya başladım 1000 tamamlamaya çalışiyorum duasi saat kacta olacak bacım

Dil-i bitab canım benim 15000 adet ihlas suremiz ćekilmiş Rabbim hocamdan razi olsun onun icinde hayır duasi edermisiniz arkadasa rica etsen kabeden çok büyuk yardımı oldu bize şuanda

Ayrica yardim eden ögrencileri ve arkadaslari icinde.canim dua edilirse cok makbule gecer

Son düzenleme:
2 bin kaldı yani ihlasımız, tabiki canım arkadaşa söylerm ben de dua edicem özel

maydanooz canım dua sayfamız burası kabul edersen, Dil-i bitab kabul edersen sende okuyup tamamladığim 1000 adet ihlasin 1000ni bu kardesimizin adina okumus olayim, kendide kabul ederse siteye girdiginde görurse yazdiklarimizi sana ozelden ismini versin adı gecsin dualarda insallaj bu gece bu kardesimizde ortak olmuş olur duaya bebis için konu acmiş o yüzden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…