Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

Cnm hayirli cumalar burada daha fazla dua var daha sakin olsun diye sirf tevhid ve ihlas okumasi acmistim kadir gecesi Allah nasip ederse bagisliyacagiz ama sizin dualamaniza onlarida katmak isterim sakincasi varmi eger yoksa ben pazar gunu saat 15 e kadar bekleyip yazayim uygun olurmu olmaz dersen hic skinti degil cok sayfa var bakmadimda tek tek hani kuraliniz kaideniz ne bilmiyorum acikcasi bizimkisi cok aktif bir sayfa degildi devamli ugrayan 5,6 arkadasiz

Canım ben 23.cüzü bitirdim 1000 tane de ihlas okudum onları söyleyeyim dedim üstümde kalmasın Teyzem vefat etti bugün katılamayacam malesef dualarınızda unutmayın beni de
Canım başınız sağolsun geride kalanlara Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun inşallah çok güzel bir ayda Rabbim yanına aldı günahlarıni bağışlasın Mevlam.... bizlerede hayırlı ölumler nasip etsin Mevlam kimseye muhtaç etmeden

Canım ben 23.cüzü bitirdim 1000 tane de ihlas okudum onları söyleyeyim dedim üstümde kalmasın Teyzem vefat etti bugün katılamayacam malesef dualarınızda unutmayın beni de
Ay canım.. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin sevdikleriyle cennette kavuştursun

Hayırlı geceler canım biz anne olmak5için okuyoruz bu duaları, bağışlanırken bu niyetle bağışlanıcak eğer sizindw öyleyse memnuniyetle katarız duaya :)

Dil-i bitab uzun süre giremediğim topiğe çok özür.. aldığıöı söylediğim dualardan 1000 ihlas hariç hepsini okudum bu arada onu haber vereyim diye geldim. Bitirmek isterdim onu ama regl var kadir gecesine yetişemeyecek

Hayırlı geceler canım biz anne olmak5için okuyoruz bu duaları, bağışlanırken bu niyetle bağışlanıcak eğer sizindw öyleyse memnuniyetle katarız duaya :)
Anladim cnm dedimya bakmadim sayfalara biz bagislama niyetiyle okuduk
S.A.V efendimiz gelmis gecmis tum peygamber efendilerinizin evliyaullahin Allahveli dostlarinin olmuslerimizin kimsesiz olup dua okuyani olmayanlarin ruhlari icin hediye olarak o niyetle actik sayfayi grupta bebek duasi hani gonul niyeti o olan iki kisi var diye biliyorum ama digerlerinin bebek degildir sanirim

Tamam can 28 cüzü ben okurum 1000 tanede ihlas okudum 800 de alıyorum kalan 20.000 başka bişey yoksa bunlardan sonra ihlasa yoğunlaşayım warsada söylersin baştan takip edemedim ya Dil-i bitab

Canım senin 1000 ihlas okunmadı demi ? Onuda ben alıyorum kalan sayı aynı 20.000 ben 1800 aldım kızlar haberinz olsun salihacım Dil-i bitab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…