- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.821
Tamam canım söyledim 30.cuzu okuyacak bende başlarım Rabbime şükür bitti hatmim seninde desteginle bitirdim canım ihlası nasil yapacağız isim etiketlemesi yapsan yine arkadaşlar paylaşsa
Allah ım sizden razı olsunTamam canım
Cnm hayirli cumalar burada daha fazla dua var daha sakin olsun diye sirf tevhid ve ihlas okumasi acmistim kadir gecesi Allah nasip ederse bagisliyacagiz ama sizin dualamaniza onlarida katmak isterim sakincasi varmi eger yoksa ben pazar gunu saat 15 e kadar bekleyip yazayim uygun olurmu olmaz dersen hic skinti degil cok sayfa var bakmadimda tek tek hani kuraliniz kaideniz ne bilmiyorum acikcasi bizimkisi cok aktif bir sayfa degildi devamli ugrayan 5,6 arkadasizKADİR GECESİNDE DUALANACAK (2.)KURAN-I KERİM HATMİ
1. Cüz?
2.Cüz?
3.Cüz?
KADİR GECESİNDE DUALANACAK DİĞER HATİMLER
41 FETİH SURESİ KALAN:23
41 YASİN KALAN:0
41 MERYEM KALAN: 0
70 BİN TEVHİD KALAN:0
70 BİN TEMCİD KALAN:60.000
70 BİN İHLAS KALAN:39.000
112.896 YA MUSAVVİR KALAN:0
(2)16.461 YA LATİF KALAN:0
313 ASHAB-I BEDİR KALAN:277
KENZÜL ARŞ ALINAN:39
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN:6000
(45.)707 YA VARİS ALINAN:0
KADİR GECESİ DUASINA KATILANLAR:
FATMA,TUĞBA,BETÜL,YADİGAR,ÇİĞDEM,YASEMİN,MELEK, TUĞBA, GÜLER,EBRU,BETÜL,BÜŞRA,LALE, HANİFE,SALİHA, SEHER, BAHAR,ÖZNUR,NURSEVEN,ZEHRA,SULTAN, HATİCE, KEZBAN, SAADET, ESER,GÜLAY
Benim az kızlar kendim halledicem Allahin izniyle ama salavatim var ona yardımcı olursanız sevinirim 1000 tane salavat okuyabilirseniz gerisini kendim hallederimftmclk 15.000 + 7.000 =22. bin Büşranın kaç bin kaldı onu bilmşyorum
Tabiki kuzu sen yaz kaçıncı cüzü diyosan okurum ben ihlasıda çekerim diğerleri bitti mi?ihlas var canım en çok bi tane de cüz okuyabilir misin
Canım ben 23.cüzü bitirdim 1000 tane de ihlas okudum onları söyleyeyim dedim üstümde kalmasın Teyzem vefat etti bugün katılamayacam malesef dualarınızda unutmayın beni deAllah ım sizden razı olsun
Canım başınız sağolsun geride kalanlara Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun inşallah çok güzel bir ayda Rabbim yanına aldı günahlarıni bağışlasın Mevlam.... bizlerede hayırlı ölumler nasip etsin Mevlam kimseye muhtaç etmedenCanım ben 23.cüzü bitirdim 1000 tane de ihlas okudum onları söyleyeyim dedim üstümde kalmasın Teyzem vefat etti bugün katılamayacam malesef dualarınızda unutmayın beni de
Ay canım.. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin sevdikleriyle cennette kavuştursunCanım ben 23.cüzü bitirdim 1000 tane de ihlas okudum onları söyleyeyim dedim üstümde kalmasın Teyzem vefat etti bugün katılamayacam malesef dualarınızda unutmayın beni de
28. Cüz canım 21 bin küsur ihlas var kaç bin okuyabilirsen yazarsın canım, 28. Cüz Allah kabul etsin canım benim ❤❤❤Tabiki kuzu sen yaz kaçıncı cüzü diyosan okurum ben ihlasıda çekerim diğerleri bitti mi?Dil-i bitab
Ben okurum canım salavatı sen ihlasına yoğunlaşBenim az kızlar kendim halledicem Allahin izniyle ama salavatim var ona yardımcı olursanız sevinirim 1000 tane salavat okuyabilirseniz gerisini kendim hallederim
Hayırlı geceler canım biz anne olmak5için okuyoruz bu duaları, bağışlanırken bu niyetle bağışlanıcak eğer sizindw öyleyse memnuniyetle katarız duaya :)Cnm hayirli cumalar burada daha fazla dua var daha sakin olsun diye sirf tevhid ve ihlas okumasi acmistim kadir gecesi Allah nasip ederse bagisliyacagiz ama sizin dualamaniza onlarida katmak isterim sakincasi varmi eger yoksa ben pazar gunu saat 15 e kadar bekleyip yazayim uygun olurmu olmaz dersen hic skinti degil cok sayfa var bakmadimda tek tek hani kuraliniz kaideniz ne bilmiyorum acikcasi bizimkisi cok aktif bir sayfa degildi devamli ugrayan 5,6 arkadasiz
Tamam canim ozmaan 1000 tanesini sana verdimBen okurum canım salavatı sen ihlasına yoğunlaş
Anladim cnm dedimya bakmadim sayfalara biz bagislama niyetiyle okudukHayırlı geceler canım biz anne olmak5için okuyoruz bu duaları, bağışlanırken bu niyetle bağışlanıcak eğer sizindw öyleyse memnuniyetle katarız duaya :)
SalihaBen okurum canım salavatı sen ihlasına yoğunlaş
Canım senin 1000 ihlas okunmadı demi ? Onuda ben alıyorum kalan sayı aynı 20.000 ben 1800 aldım kızlar haberinz olsun salihacımDil-i bitab uzun süre giremediğim topiğe çok özür.. aldığıöı söylediğim dualardan 1000 ihlas hariç hepsini okudum bu arada onu haber vereyim diye geldim. Bitirmek isterdim onu ama regl var kadir gecesine yetişemeyecek
Canım başın sağolsunCanım ben 23.cüzü bitirdim 1000 tane de ihlas okudum onları söyleyeyim dedim üstümde kalmasın Teyzem vefat etti bugün katılamayacam malesef dualarınızda unutmayın beni de
Canım 25 ve 26 cüzde bitti 27 kaldı sadeceDil-i bitab canım 24. Cüzü okudum 25. Cüzün bitmesine 2 yaprak kaldı 26. Cüze geçecegim insallah varmi kalan cüz alırım muhtemelen yarın bitiririm inşallah