-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.041
Maşallah cnm ne gzl haber rabbim kabul etsin inşallah bizlerede oralara gidip dua edebilmeyi nasip etsin
Aminn aminn aminnMaşallah cnm ne gzl haber rabbim kabul etsin inşallah bizlerede oralara gidip dua edebilmeyi nasip etsin
Aldıklarım bitti canım öperim Allah kabul etsinTamam yasemincim
Allah kabul etsinAldıklarım bitti canım öperim Allah kabul etsin
Evet gb nasipliyiz nasipliGerçekten mi süperAllah razı olsun ne kadar şanslıyız bu arada herkese nasip olmaz
Rabbime binlerce kez hamdolsun şükrolsun gerçekten öyleEvet gb nasipliyiz nasipli
Evet gb nasipliyiz nasipli
ÇOK ŞÜKÜR BERAAT GECESİ DUAMIZI TAMAMLADIK DUAMIZ BERAAT GECESİNDE KABEDE ALTINOLUĞUN ALTINDA CÜBBELİ AHMET HOCAMIZ TARAFINDAN YAPILACAK RABBİM KABUL ETSİNSelamün Aleyküm,ftmclk Rakika @Ssy8491 arkadaslarimizin önerisi ile açıyorum bu sayfayı vesile oldugunuz için Allah razi olsun En kısa en hayırlı zamanda , Rabbimizin razi olacağı kul,Efendimize layik ümmet, Kur an a ve İslama hizmetkar, Vatanina milletine faydali vatandaş, Ana babasina hayirli evlatlarimiz olması için OKUYORUZ. HATİM DUAMİZ 30 NİSAN MÜBAREK BERAAT GECESİNDE KABE -İ MUAZZAMADA CÜBBELİ AHMET HOCAMİZ TARAFİNDAN YAPİLACAKTİR.
BERAAT GECESİ ALINAN SURE VE DUALAR
(6.)41 YASİN-İ ŞERİF HATMİ KALAN 0
(3.)41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN :0
119 FETİH SURESİ ALINAN:119 KALAN 0
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN: kalan 0
9999 FETİH SURESİ İLK AYET KALAN 0
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN 70.000 KALAN 0
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:70.000 KALAN 0
(2.)4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE HATMİ KALAN 0
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN :30.000
(10.)313 AYETEL KÜRSİ HATMİ KALAN 0
NOT: SON OKUMA TARİHİ 29 NİSAN , OKUDUKÇA HABER VERİN OKUNDU YAZALIM.HATİM OLACAĞI İÇİN DUA VE AYETLERİ OKURKEN ABDESTLİ OLALIM LÜTFEN.
EVET CANIM okuyan herkesin izmi zikredilecek dualanırken :) ister alıp oku ister okuyup yaz :)Bende kadir gecesi hatmine katılmak isterim . Bu arada bir önceki hatimde bende vardım dimi :)
Ama ben mazeretli olduğum için şuan okuyamıyorum ondan bunlardan alamadımÖNCE BUNLARI BİTİRELİM DE Mİ
4 MAYISA KADAR BİTMEZ Mİ? 4 mayıs ta bir duamız dha var bir de kadir gecesinnde varAma ben mazeretli olduğum için şuan okuyamıyorum ondan bunlardan alamadım
4 MAYISA KADAR BİTMEZ Mİ? 4 mayıs ta bir duamız dha var bir de kadir gecesinnde var
canım lekeleri de sayıyorsun değil mi onlar da adet sayılır. sizde salavat okuyun mazeretli olanlar yani :)1 hafta sürüyor canım daha bugün tam başladıcumadan beri leke geldi
Sayıyorum canım sayıyorum da geçen ay ameliyat oldum ya o yüzden aktif başlamadan ancak 1 hafta sonra tam bitiyocanım lekeleri de sayıyorsun değil mi onlar da adet sayılır. sizde salavat okuyun mazeretli olanlar yani :)