Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

Benim aldıklarım dan 4 kaldı şuan
Anladim canım bacım cok yuklenmişsin kendine Allah herkesden ve sendende razı olsun el birligiyle bitirdik.

Ben dualara nasıl katildim nasil basladım inan hatirlamiyorum ancak hayirli bir işe vesile olmaktan cok mutluyum.. o kadar doluyumki sanki oralara gitmiş gibiyim suan goz yaslarimi tuyamiyorum. Allah herkesden razi olsun

Aaa bekarsın ve bize okudun öyle mi Rabbim senden razı olsun inşallah canım seninde gönlünde ne muradın varsa nasip etsin inşallah

Senden de Allah razı olsun canım

Herkese hayırlı geceler ben çıkıyorum. Başka dualarda da dua eksiğiniz oldugunda beni etiketlemen yeterli canım seve seve yardıma gelirim. Dil-i bitab
Hayırlı geceler canım çok teşekkür ederiz Allah razı olsun Rabbim seninde yardımına her daim yetişsin her şey gönlünce olsun

ftmclk icroc 4 41EEEEE41 Umutvar123 betul_65 Dil-i bitab kızlar etiket yapmayı unuttuklarım varsa öncelikle affınıza sığınıyorum allah sizlerden razi olsun ne muradınız varsa tez vakitte versin rabbim sesimizi duysun hepimizin gönlündeki hacetini kabul buyursan okuyan nefes harcayan herkesin yüreğine sağlık hakkınızı helal edin benden taraf helal olsun çok çok teşkkür ederim iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…