- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.021
Helal olsun canım bencede iyiki varız hepimiz hepinizi seviyorum gerçekten din kardeşliği çok güzel bi duyguymuşftmclk icroc 4 41EEEEE41 Umutvar123 @betul_65 Dil-i bitab kızlar etiket yapmayı unuttuklarım varsa öncelikle affınıza sığınıyorum allah sizlerden razi olsun ne muradınız varsa tez vakitte versin rabbim sesimizi duysun hepimizin gönlündeki hacetini kabul buyursan okuyan nefes harcayan herkesin yüreğine sağlık hakkınızı helal edin benden taraf helal olsun çok çok teşkkür ederim iyiki varsınız
Aşk olsun ne affı gülüm Rabbim hepinizden razı olsun iyi ki varsınız çok güzel bir dua kardeşliği oluşturduk burda Rabbim karşılığını elbet verecektirftmclk icroc 4 41EEEEE41 Umutvar123 @betul_65 Dil-i bitab kızlar etiket yapmayı unuttuklarım varsa öncelikle affınıza sığınıyorum allah sizlerden razi olsun ne muradınız varsa tez vakitte versin rabbim sesimizi duysun hepimizin gönlündeki hacetini kabul buyursan okuyan nefes harcayan herkesin yüreğine sağlık hakkınızı helal edin benden taraf helal olsun çok çok teşkkür ederim iyiki varsınız
Canim okudum varmi kalanHayırlı geceler canım çok teşekkür ederiz Allah razı olsun Rabbim seninde yardımına her daim yetişsin her şey gönlünce olsun
Canim okudum varmi kalan
Tamam canimicroc bi tane daha fetih okur musun bi arkadaşın ki eksikmiş bende tevhid okuyorum
Helali hoş olsun allahim kabul eder insalahftmclk icroc 4 41EEEEE41 Umutvar123 @betul_65 Dil-i bitab kızlar etiket yapmayı unuttuklarım varsa öncelikle affınıza sığınıyorum allah sizlerden razi olsun ne muradınız varsa tez vakitte versin rabbim sesimizi duysun hepimizin gönlündeki hacetini kabul buyursan okuyan nefes harcayan herkesin yüreğine sağlık hakkınızı helal edin benden taraf helal olsun çok çok teşkkür ederim iyiki varsınız
Okudum canimicroc bi tane daha fetih okur musun bi arkadaşın ki eksikmiş bende tevhid okuyorum
Sağol kuzu ağzına yüreğine sağlıkOkudum canim
Canim feth okuyamadim malesef yasin uc tane
Ayy ağzın bal yesin ne güzel bi dua inşallah kuzuKızlar inşaallah 2018 yılında hepimiz gebe oldugumuz haberi aliriz . 2019 da hayırla sağlıkla doğum yapmak için dua topigi oluştururuz
Tamam canım önemli değil biz tamamla dıkCanim feth okuyamadim malesef yasin uc tane
50 de ihlas
İnşallah canım çooookkkkk aminn çooookKızlar inşaallah 2018 yılında hepimiz gebe oldugumuz haberi aliriz . 2019 da hayırla sağlıkla doğum yapmak için dua topigi oluştururuz
İnşallah canım çooookkkkk aminn çooookKızlar inşaallah 2018 yılında hepimiz gebe oldugumuz haberi aliriz . 2019 da hayırla sağlıkla doğum yapmak için dua topigi oluştururuz
okudumagustos72 ihlas suresi tamamlandı canım okumuş muydun
Tamm canım arkadaş 50 sini okumadı sonraokudum