Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

anladım canım geçmiş olsun tamam Çiğdemcim mazeretli diye senin adın katılmasın mı yani demi :)

ftmclk 4 41EEEEE41 Shokella Umutvar123 icroc B Bitterlokumu agustos72 B bahar1143 H hayalalemiveben @Hayalimdi gercek oldu V Vavin @Ssy8491 Baby44 Z Zehra_gns defne-28 Refik-i hayat S Samsungeliniii @hediye-i rahmet miss flower juliet55 nursevdi S srplmtmtk GlySn yassimin @blondgunes Esseteacher @S I_nurseven

1000 ihlas alayım mı bende önce hangisi okunacak

Ayrica canım simdi ya latif esmamız cekilecek ya ceken arkadaşlar ŞURA SURESI 19. AYETI sonunda okusunlar mesela ben 500 aldım, 500 tamamladim cektim esmamı ŞURA SURESININ 19 ayetini okudum. Yeniden mesela okumak icin 2000 aldim, tamamladım tesbihatimi 19. Ayeti okudum boyle yani, darliğa sımıntıya dusmekten feraha cıkarmaya faydası buyükmüş biyle okunur ise ayrıca bu ayeti her farz nanazı sonunda 100 okumakk gerekiyormuş sizede bildiiriyim istedim bendeki yazmış oldugum bilgileri

Rakika ftmclk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…