- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.081
Canım 4 mayıs ta bir duamız daha var okumak istersenKuran hatmi icin 3-4-5-6 cuzleri aliyorum kadir gecesi diger hatimler bolumden 5 adet Yasin serif , 5000 adet Ya Musavvir ekle salihacim, Ya varis sadece 707 adetmi canım
Yetistirebilirmiyim ki bacım sizide riske atmak istemiyorum.Canım 4 mayıs ta bir duamız daha var okumak istersen
Masallah o zaman 100leri geçer ya variside ekle canım 707 adetTamam canım 707 adet evet kaç tur okursak okuycaz suan 14 tur okundu.
Okudukça yaz maksat senin de adın olsunYetistirebilirmiyim ki bacım sizide riske atmak istemiyorum.
Masallah o zaman 100leri geçer ya variside ekle canım 707 adet
Canım ismin ne ekleyeyim1000 ihlas alayım mı bende önce hangisi okunacak
GizemCanım ismin ne ekleyeyim
Tamam canım ben o zaman okuduklarimi sana bildiririm simdi şunu şunu okuyayim diye belirtmeyimOkudukça yaz maksat senin de adın olsun
Aynen canım:)Tamam canım ben o zaman okuduklarimi sana bildiririm simdi şunu şunu okuyayim diye belirtmeyim
Ashab-ı bedir ne oluyor ilk defa duydum ?@ftmclk @41EEEEE41 @ShokellaUmutvar123 icroc @Bitterlokumu @agustos72 @bahar1143 @hayalalemiveben @Hayalimdi gercek oldu @Vavin @Ssy8491 @Baby44 @Zehra_gns @defne-28 @Refik-i hayat @Samsungeliniii @hediye-i rahmet @miss flower juliet55 @nursevdi @srplmtmtk @GlySn @yassimin @blondgunes @Esseteacher @S I_nurseven
14. 17. 18. 19.20 . Cüzleri alıyım@ftmclk @41EEEEE41 @ShokellaUmutvar123 icroc @Bitterlokumu @agustos72 @bahar1143 @hayalalemiveben @Hayalimdi gercek oldu @Vavin @Ssy8491 @Baby44 @Zehra_gns @defne-28 @Refik-i hayat @Samsungeliniii @hediye-i rahmet @miss flower juliet55 @nursevdi @srplmtmtk @GlySn @yassimin @blondgunes @Esseteacher @S I_nurseven
Evet edecek canım , arkadaşımız kabede hala dönmedem nasiplenelim diye okuyoruz :)4 mayısa neden okuyoruz kuzu . Kadir gecesine okunanlar o zamana kadar süresi devam edecek değil mi
Ashabı bedir duası var canım bedir savaşına katılan sahabilere okunan bir dua bildiğim kadarıyla.Ashab-ı bedir ne oluyor ilk defa duydum ?
Tamm canım14. 17. 18. 19.20 . Cüzleri alıyım
Bi araştırırım merak ettimAshabı bedir duası var canım bedir savaşına katılan sahabilere okunan bir dua bildiğim kadarıyla.
Bizimle de paylaş:=)Bi
Bi araştırırım merak ettim
Canim 300 maddeli yanlis hatirlamiyorsam sahabelerin isimleri yaziyor bayağı uzunBi
Bi araştırırım merak ettim
Aynen canım 313 sahabe onların ismi sayılıyorCanim 300 maddeli yanlis hatirlamiyorsam sahabelerin isimleri yaziyor bayağı uzun