- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.001
Meryem tamamlamdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canım bacım cok yuklenmişsin kendine Allah herkesden ve sendende razı olsun el birligiyle bitirdik.Benim aldıklarım dan 4 kaldı şuan
Aaa bekarsın ve bize okudun öyle mi Rabbim senden razı olsun inşallah canım seninde gönlünde ne muradın varsa nasip etsin inşallahİnşallah Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ben bekarım ama Rabbim zamanı geldiğinden bana da nasip eder inşallah canı gönülden ve çok isteyerek okudum. Haklarınızı helal edin benim helal olsun hepinize
Senden de Allah razı olsun canımAnladim canım bacım cok yuklenmişsin kendine Allah herkesden ve sendende razı olsun el birligiyle bitirdik.
Ben dualara nasıl katildim nasil basladım inan hatirlamiyorum ancak hayirli bir işe vesile olmaktan cok mutluyum.. o kadar doluyumki sanki oralara gitmiş gibiyim suan goz yaslarimi tuyamiyorum. Allah herkesden razi olsun
3 kaldıVarmi süre bende alayım fetih suresi yoksa bittimi süre
Yengem için başlamıştım kendiminkiler bitince size yardıma geldim Allah sizlerle beraber onlara da evlat nasip eder inşallahAaa bekarsın ve bize okudun öyle mi Rabbim senden razı olsun inşallah canım seninde gönlünde ne muradın varsa nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim inşallahYengem için başlamıştım kendiminkiler bitince size yardıma geldim Allah sizlerle beraber onlara da evlat nasip eder inşallah
Salihacim sana bana 1 tane yaz okundu olarak gecersiniz ben simdi basliyorum sure yetismeye bilir3 kaldı
Tqmam canomTamamlandı o zamanSalihacim sana bana 1 tane yaz okundu olarak gecersiniz ben simdi basliyorum sure yetismeye bilir
Çok şükür :)Tamam bitti o zaman demi eksiklerimiz hepimizin Dil-i bitab
Hayırlı geceler canım çok teşekkür ederiz Allah razı olsun Rabbim seninde yardımına her daim yetişsin her şey gönlünce olsunHerkese hayırlı geceler ben çıkıyorum. Başka dualarda da dua eksiğiniz oldugunda beni etiketlemen yeterli canım seve seve yardıma gelirim. Dil-i bitab