- Konu Sahibi feraheymen
-
- #1.461
Allah razı olsun canımmm iyiki varsınız iyi ki dualarınız var Allah bin kere razı olsun sizden Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah. bazen böyle yüreğimiz dolup taşarken dilimizden dökülüyor üzüntümüz Allah sabır versin bize bu süreçteGonlunu ferah tut canim Rabbimin katinda nimetleri çok herkese veriyoda sana mi veremiycek. Istese şu dk yoktan varedemez mi. Insanoglu aciz ama dua etme firsatini ve ona yakarma firsatini veriyor Rabbimiz bizlere dua edemeyen bu firsati bulamayn insanlar var çok sukur Allaha bizim bebeklerimiz dualarla gelecek insallah. Hz.zekeriyanin oglu hz.yakup dualarla geldi Rabbim nasip etti peygamberi yakardi yalvardi tam yaslilik bulmusken onu Hz.yakup la mujdelendi. Ve hz.Yakup salih ve hayirli bir evlatti ki Rabbimiz onun ismini kuran-i kerimde andi. Hz.ibrahim evlat istedi evlat istediginde oda yaslanmisti ama Rabbime tam teslimiyetle yalvardi ve Allah onuda hz.ismaille mujdeledi ve hz.Ismail Rabbi için kurban olmaya razi oldu. Dusunki Rabbime yalvariyoruz ictenlikle bazen aglayarak ve Allah hepimizi duyuyor belki de bizi bebeklerimize hazirliyor iyi anne baba olabilelim diye. Evet zaman denilen kavram geçiyor gidiyor yaş aliyoruz ama bilemezsin belki evladimiza kavuşmamiza ramak kalmistirDıger topikten mesajini okudum da canim oyuzden yaziyim dedim Rabbim dualarimizi kabul etsin
cumartesi akşamı bugün ve yarın için okudum yazmıştım, sizde beğenmişsiniz üstelik. yani beklemenize gerek yok!!mrym5579 CANIMM BI SEN KALDIN DUALARI ALMAYAN HABER BEKLIYORUM
Canim kusura bakma ben unutabiliyorum tek tek girip ozelden bakabiliyorum bazen yazilmis mi diye. Ben gayet iyi niyetle sordum ben c.tesi pazari almistim diyip gecebilirsin canim. Bu tavirda konusmana gerek yok ki kusuruma bakma ozur dilerim seni yordum tekrar yazmissin. Hakkinizi helal edin. Allah kabul etsin.. bir daha olmaz bu durum emin olabilirsin senin iletilere 2 kat dikkat ederim..cumartesi akşamı bugün ve yarın için okudum yazmıştım, sizde beğenmişsiniz üstelik. yani beklemenize gerek yok!!
bugünü de okudumferaheymen
Hakkim varsa helal olsun canim zevkle yapiyorum dualariniza vesile olma şansini verdigi icin Allaha cok sukur. Rabbim kabul etsin dualarini inşallah tez vakitte sanada ablanada Rabbim nasip eder evlat sahibi olmayi.Kendim ve iki arkadaşım için okudumferaheymen Rabbim kabul etsin.
Okuyan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.
Sen de çok emek veriyorsun Allah senden razı olsunferaheymen Hakkını helal et.
Amin canım İnşallah tüm arkadaşlarıma tez zamanda nasip eder.Hakkim varsa helal olsun canim zevkle yapiyorum dualariniza vesile olma şansini verdigi icin Allaha cok sukur. Rabbim kabul etsin dualarini inşallah tez vakitte sanada ablanada Rabbim nasip eder evlat sahibi olmayi.
Canım bu arada ben yarın meşgul olacağım o yüzden yarınki duaları da okudum Bir de yeni liste yapacaksan ben yine varım teşekkür ederim emeklerin içinCanım bugünkü duaları okudum Allah kabul etsinferaheymen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?