- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.218
- 248
- 37
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #1.501
canım her dua rabbime açılan kapıdır şüphesiz ama 2.yi mi okusak acaba bu sefer1.dua
Allahu hâliku kulli şey’in ve huve alâ kulli şey’in vekîl(vekîlun).
ZUMER-62 Ayeti Türkçe Meali: Allah, herşeyin Yaratıcısı’dır ve O, herşeye vekildir.
2.dua
Ya Halik-u Ya Şafi bu esma kombinasyonu bebek isteyenler için okunuyormuş sagolsun bi arkadaşim ozelden yazmisti kendime saklamiyim isterseniz bunuda okuyabiliriz.
Beraber karar verelim diye paylaşiyorum
Rabbim tum dualarimizi kabul etsin bakalim diger arkadaslar ne diyecek. Bende 2.yi okuyalim diyorum ama herkese sormakta fayda var. Ben 2. Duayi okumaya baslamistm ztn sizlerlede paylasmak istedim birbirimiz icin de okuyalim istedimcanım her dua rabbime açılan kapıdır şüphesiz ama 2.yi mi okusak acaba bu sefer
allah razı olsun canım benim.. ikinci duayı esma kombinasyonu demişsin ya onu anlamadım bitek affola..Rabbim tum dualarimizi kabul etsin bakalim diger arkadaslar ne diyecek. Bende 2.yi okuyalim diyorum ama herkese sormakta fayda var. Ben 2. Duayi okumaya baslamistm ztn sizlerlede paylasmak istedim birbirimiz icin de okuyalim istedim
Canim normalde ya halik ya şafi ayri ayri esmalar ya okunma sekli olarak birlikte okunmasi gerekiyo oyuzden kombinasyon dedim. Beraber okuycz yani :)allah razı olsun canım benim.. ikinci duayı esma kombinasyonu demişsin ya onu anlamadım bitek affola..
tamam canım şimdi oldu :) çok sağolCanim normalde ya halik ya şafi ayri ayri esmalar ya okunma sekli olarak birlikte okunmasi gerekiyo oyuzden kombinasyon dedim. Beraber okuycz yani :)
Canım ilki ayet olduğu için adetli iken okuyamayız.1.dua
Allahu hâliku kulli şey’in ve huve alâ kulli şey’in vekîl(vekîlun).
ZUMER-62 Ayeti Türkçe Meali: Allah, herşeyin Yaratıcısı’dır ve O, herşeye vekildir.
2.dua
Ya Halik-u Ya Şafi bu esma kombinasyonu bebek isteyenler için okunuyormuş sagolsun bi arkadaşim ozelden yazmisti kendime saklamiyim isterseniz bunuda okuyabiliriz.
Beraber karar verelim diye paylaşiyorum
Bende ilk aklımdan ikinciyi geçirdim amaaaRabbim tum dualarimizi kabul etsin bakalim diger arkadaslar ne diyecek. Bende 2.yi okuyalim diyorum ama herkese sormakta fayda var. Ben 2. Duayi okumaya baslamistm ztn sizlerlede paylasmak istedim birbirimiz icin de okuyalim istedim
Evet canim haklisin. Senide ekliyorm tekrar listeye ozmnCanım ilki ayet olduğu için adetli iken okuyamayız.
2. Olsun diyorum ben
Canim onuda bundan sonraki listede okuyabiliriz. Rabbim kabul etsin insallah dualarimiziBende ilk aklımdan ikinciyi geçirdim amaaa
Ya diğeri vesile olursaikisinidemi okusak
İnşallah AMİNNNN insallahhhh :)Canim onuda bundan sonraki listede okuyabiliriz. Rabbim kabul etsin insallah dualarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?