- 18 Haziran 2009
- 925
- 1.243
- 313
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #1.481
Tamam canimm. Rica edrrim zevkle yapiyorum tabiki yeni listeyede eklerim seni.Allah kabul etsinCanım bu arada ben yarın meşgul olacağım o yüzden yarınki duaları da okudum Bir de yeni liste yapacaksan ben yine varım teşekkür ederim emeklerin içinferaheymen
Canimm Ayyyy benide guldurdun Rabbim senide guldursun :) insallah araniz duzelr bosa gitmez yumurtalar :))Rabbim tez vakitte sana hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Cumlemizden Razi olsun canim zevkle ugrasiyorum. Ve calismama ragmen yapmaya calisiyorm elimden geldignce bi hatam varsada kusura bakmayin canlarim gozumden kaciyo bazen de unutabiliyorum
Cumlemizden Razi olsun canim zevkle ugrasiyorum. Ve calismama ragmen yapmaya calisiyorm elimden geldignce bi hatam varsada kusura bakmayin canlarim gozumden kaciyo bazen de unutabiliyorumAllah kabul etsin hepimizin dualarini
Canimsin.. sagoll tatlim.kusur ne demek insanız biz hem kimse mükemmel değil kiellerine kollarına yüreğine sağlık canım benimmm
Canım benim allahım minigini melegini mucizeni nasip etsin inşallah kadın olarak guveniyorum sana yolunu bulursun :):):) duamda kalbimde seninle YETERKİ Rabbimiz OL desin inşallah da diyecek AMİNNNN insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?