- Konu Sahibi feraheymen
- #1.441
Okudum cnm feraheymen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim pazari almstin dimicnm pazartesi duamı alıyorum feraheymen
Canim sen bugunu okudgnu yazmstin:)dualarımı aldım canım feraheymen
Allah senden de razi olsun canim Rabbim kabul etsin hepimizin dualarini. Tamam canim yazdim :)Canım Allah senden razı olsun uğraşıp vesile oluyosun feraheymen bu arada duamı aldım yarının canım.
pardon tatlım yaa akıl kalmadı kiCanim sen bugunu okudgnu yazmstin:)
Gonlunu ferah tut canim Rabbimin katinda nimetleri çok herkese veriyoda sana mi veremiycek. Istese şu dk yoktan varedemez mi. Insanoglu aciz ama dua etme firsatini ve ona yakarma firsatini veriyor Rabbimiz bizlere dua edemeyen bu firsati bulamayn insanlar var çok sukur Allaha bizim bebeklerimiz dualarla gelecek insallah. Hz.zekeriyanin oglu hz.yakup dualarla geldi Rabbim nasip etti peygamberi yakardi yalvardi tam yaslilik bulmusken onu Hz.yakup la mujdelendi. Ve hz.Yakup salih ve hayirli bir evlatti ki Rabbimiz onun ismini kuran-i kerimde andi. Hz.ibrahim evlat istedi evlat istediginde oda yaslanmisti ama Rabbime tam teslimiyetle yalvardi ve Allah onuda hz.ismaille mujdeledi ve hz.Ismail Rabbi için kurban olmaya razi oldu. Dusunki Rabbime yalvariyoruz ictenlikle bazen aglayarak ve Allah hepimizi duyuyor belki de bizi bebeklerimize hazirliyor iyi anne baba olabilelim diye. Evet zaman denilen kavram geçiyor gidiyor yaş aliyoruz ama bilemezsin belki evladimiza kavuşmamiza ramak kalmistir Dıger topikten mesajini okudum da canim oyuzden yaziyim dedim Rabbim dualarimizi kabul etsinpardon tatlım yaa akıl kalmadı ki