- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.241
Dunude okudunmu cnm..Okudum
Canim Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun anneciginle babaciginin isimleri nedir namaz kildktan sonra fatiha uc ihlas okuyimHayırlı geceler kızlar bugece yola çıkıyorum memlekete gidiyorum abimin kızı evleniyor ve ben annecimle babacigimin kabrini ziyaret edeceğim sevinciyle gidiyordum maalesef bugün leke geldi çok üzüldüm ağladım bugün ama yapacak birşey yok bir fatiha okuyamadan geleceğim benim için musayit olan üç ihlas bir fatiha okuyabilirmisiniz ben herzaman okuyorum ama kabir ziyareti yapamayacagim içim buruk annem nisanda 3. seneyi dolduracak babacigimda 1. Yil aci kaybim yerini asla doldurulmayacak kayiplarim okuya bilsenizde okuyamasanizda allah razı olsun
Allah razi olsun canım benim ben ayşenin ayşesiyimCanim Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun anneciginle babaciginin isimleri nedir namaz kildktan sonra fatiha uc ihlas okuyim
Canım anneciğinin babacığının isimleriyle 3 İhlas 1 Fatiha ve Yasin-i Şerif okudum. Allah'ım kabul etsin. Rabbim rahmet eylesin, kabirleri cennet köselerinin en güzel köşesi olsun inşAllah. Rabbim sabır versinHayırlı geceler kızlar bugece yola çıkıyorum memlekete gidiyorum abimin kızı evleniyor ve ben annecimle babacigimin kabrini ziyaret edeceğim sevinciyle gidiyordum maalesef bugün leke geldi çok üzüldüm ağladım bugün ama yapacak birşey yok bir fatiha okuyamadan geleceğim benim için musayit olan üç ihlas bir fatiha okuyabilirmisiniz ben herzaman okuyorum ama kabir ziyareti yapamayacagim içim buruk annem nisanda 3. seneyi dolduracak babacigimda 1. Yil aci kaybim.... yerini asla doldurulmayacak kayiplarim okuya bilsenizde okuyamasanizda allah razı olsun
Canimm ayse teyzem ve huseyin amcam icin 3 ihlas 1 er fatiha okudum ayri ayri. Rabbimm mekanlarini cennet eylesin. Kabirlerne nur yagsin insaAllah oteki aleme goctugunzde (Allah gecinden versin) sizleri kavustrusun inşAllah. Aminnnn canim Rabbim seninde gonlunun muradini versin inşAllahAllah razi olsun canım benim ben ayşenin ayşesiyim
Annemin adı ayşe babamın adı hüseyin allahım gönül muradini nasip etsin inşallah
AMİNNNN insallahhhh allah razı olsun cooooooooookkkk teşekkür ederim ALLAHIM gönül muradini nasip etsin inşallah allahım kucağıni doldursunnn amin inşallahCanım anneciğinin babacığının isimleriyle 3 İhlas 1 Fatiha ve Yasin-i Şerif okudum. Allah'ım kabul etsin. Rabbim rahmet eylesin, kabirleri cennet köselerinin en güzel köşesi olsun inşAllah. Rabbim sabır versin
Allah razı olsun canım benim cooooooooookkkk teşekkür ederim ALLAHIM kucağıni doldursunnn inşallahCanimm ayse teyzem ve huseyin amcam icin 3 ihlas 1 er fatiha okudum ayri ayri. Rabbimm mekanlarini cennet eylesin. Kabirlerne nur yagsin insaAllah oteki aleme goctugunzde (Allah gecinden versin) sizleri kavustrusun inşAllah. Aminnnn canim Rabbim seninde gonlunun muradini versin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?