- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.261
Hayırlı geceler kızlar bugece yola çıkıyorum memlekete gidiyorum abimin kızı evleniyor ve ben annecimle babacigimin kabrini ziyaret edeceğim sevinciyle gidiyordum maalesef bugün leke geldi çok üzüldüm ağladım bugün ama yapacak birşey yok bir fatiha okuyamadan geleceğim benim için musayit olan üç ihlas bir fatiha okuyabilirmisiniz ben herzaman okuyorum ama kabir ziyareti yapamayacagim içim buruk annem nisanda 3. seneyi dolduracak babacigimda 1. Yil aci kaybim.... yerini asla doldurulmayacak kayiplarim okuya bilsenizde okuyamasanizda allah razı olsun
feraheymen canım cumartesi ve pazar dualarıı okudum pazartesi tekrar mı başlıycas ne okıyccas
KIZLAR DUA TAM BELLI DEGIL. TEFRICIYE DIYE DUSUNDM AMA AGIR GELEBILIR YADA EZBERE OKUYAMAYANLAR VAR DIYE EMIN OLAMADIM. BASKA FIKRINIZ VARSA ONUDA DUSUNEBILIRIZctesi / pazar okudum . yeni duamız ne olacak Canm katılmak isterimferaheymen
KIZLAR DUA TAM BELLI DEGIL. TEFRICIYE DIYE DUSUNDM AMA AGIR GELEBILIR YADA EZBERE OKUYAMAYANLAR VAR DIYE EMIN OLAMADIM. BASKA FIKRINIZ VARSA ONUDA DUSUNEBILIRIZ
zikir yapalım canım ben de ezbere bilmiyorum çünküHaklısın canım ezbere bilmeyenlere zor olur belki yine zikir olursa belki daha iyi olur
Okudum ablacımHayırlı geceler kızlar bugece yola çıkıyorum memlekete gidiyorum abimin kızı evleniyor ve ben annecimle babacigimin kabrini ziyaret edeceğim sevinciyle gidiyordum maalesef bugün leke geldi çok üzüldüm ağladım bugün ama yapacak birşey yok bir fatiha okuyamadan geleceğim benim için musayit olan üç ihlas bir fatiha okuyabilirmisiniz ben herzaman okuyorum ama kabir ziyareti yapamayacagim içim buruk annem nisanda 3. seneyi dolduracak babacigimda 1. Yil aci kaybim.... yerini asla doldurulmayacak kayiplarim okuya bilsenizde okuyamasanizda allah razı olsun
Aminnnnn ecmain canım benim. Rabbim hepimizin gönül muradını versin inşAllahAMİNNNN insallahhhh allah razı olsun cooooooooookkkk teşekkür ederim ALLAHIM gönül muradini nasip etsin inşallah allahım kucağıni doldursunnn amin inşallah
4444 ya sayi belli bi sayida olur benim ezberimde ama ben ezbere bilmeyenleri dusundum oyuzden.Ezberlemis oluruz ilk zamanlarda az sayı verilebilir.
Ezbere bilenler fazla okusa diğerleri daha az okur olmaz mi ki4444 ya sayi belli bi sayida olur benim ezberimde ama ben ezbere bilmeyenleri dusundum oyuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?