- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.221
Canimm Rabbim korusunn elini karnina koyup ya Mubdiu diye surekli bu esmayi oku. Allah korusun dusuk tehlikesi olanlar icin iyiyms.feraheymen aldım tatlım dualarımı hafta sonu içinde.
kızlar kanamam var dr pek ümitli değil, dua istiyorum hepinizden, çok korkuyorum
ben onu çok bekledim, çok korkuyorum
kızlar hamileymişimm allahıma şükürler olsunferaheymen canım benim ismimin yanına bebeği sağlıklı olsun tutunsun die ekler misin o şekilde dua ederseniz çok sevinirim biraz düşük çıkmış çünkü değerim
feraheymen aldım tatlım dualarımı hafta sonu içinde.
kızlar kanamam var dr pek ümitli değil, dua istiyorum hepinizden, çok korkuyorum
ben onu çok bekledim, çok korkuyorum
rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle size tutunmasını sağlıklı huzurlu bir gebelik geçirerek sağsalim evladınızı kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah.. değeriniz kaçtı ve kaç gün gecikme oldu?
Amiiin Canım çok sağol allah razı olsun inşallah değerim 65 çıktı daha adetime 5 gün var doktorumda 10 gün sonra gel dedi
eilenn pardon adetime 4 gün vardı 65 sağlık ocağında ki hemşire biraz düşük dedi kendi doktor um normal gördü heralde 10 gün sonra gel dedi
transfer mi doğal yoldan mı o önemli sanırım hem daha gün geçmemiş ki 5 gün de iki kat artarsa eğer bence 10 gün sonra değilde adetiniz 1 gün gecikince testi tekrarlayabilirsiniz
transfer mi doğal yoldan mı o önemli sanırım hem daha gün geçmemiş ki 5 gün de iki kat artarsa eğer bence 10 gün sonra değilde adetiniz 1 gün gecikince testi tekrarlayabilirsiniz
Doğal yoldan canım sadece klomen çatlatma iğnesi oldum sonra normal ilişki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?