feraheymen cuma cumartesi pazar icin okudum.
whiterose00 M ms92 Cry- Seriii (ŞEHRİBAN)
M melegggm majesteleri Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimize hayirlisiyla saglikli sihhatli salih evlatlar nasip etsin inşAllah
Bugün 13:26K.İ.B.Favorilere Ekle
Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla
feraheymen, cansu1109 ve melegggm bunu beğendi.
11 Daha fazla mesaj...
< Önceki1←219220221222223224Sonraki >
Girintiyi Arttır" class="redactor_btn_indent" unselectable="on" tabindex="-1" style="color: rgb(174, 26, 71); text-decoration: none; font-size: 0px; border: 1px solid transparent; border-top-left-radius: 3px; border-top-right-radius: 3px; border-bottom-right-radius: 3px; border-bottom-left-radius: 3px; box-sizing: border-box; display: block; line-height: 0; cursor: pointer; zoom: 1; outline: none; text-indent: -9999px; width: 24px; height: 24px; background-image: url(
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/styles/default/xenforo/editor/icons.png?redactor); background-position: 3px -1309px; background-repeat: no-repeat no-repeat;">
Mesajınızı yazınız...
...>Forumlar>Hayatın İçinden>Dualarımız Sizinle>
Forumlar
İzlenen KonularYeni MesajlarTrend Konular...
MenügoxallGelen KutusuBildirimler
Ara
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.
Bize UlaşınYardım
Kullanım Sözleşmesi
Forum software by XenForo™
Quality Add-Ons by WMTech
Certain add-ons by avforums.com
Add-ons by Brivium