- 16 Şubat 2015
- 603
- 673
- 103
- 39
- Konu Sahibi feraheymen
- #2.201
feraheymen bugünün dualarını alıyorum. Cumamız mübarek olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27. whiterose00 ==========
28. M ms92 ================
29. Cry- =================
30. Seriii (ŞEHRİBAN)=====
31. M melegggm ============
32. majesteleri ===========
Herkese alıyorum. Haftasonu giremeyebilirim. Allah kabul etsin. Meleğim hayırlı olsun canım. feraheymen
çok sağol canıımm
Canimmm hayirli ugurlu olsun insallah Rabbim saglikli bi gebeligin ardindan saglikla kucagina almani nasip etsin. Tabiki yazarim niyetini canimkızlar hamileymişimm allahıma şükürler olsun feraheymen canım benim ismimin yanına bebeği sağlıklı olsun tutunsun die ekler misin o şekilde dua ederseniz çok sevinirim biraz düşük çıkmış çünkü değerim
Canimm ozaman ben bidaha ki dua listesinde seninle ayni gune yaziyim kendimiBu arada benim şöyle bir özelliğim oldu. Diğer dua sayfasında da beraber dua sıramın olduğu arkadaşlar hamile oluyor. Bak sana da oldu ne güzel Allah bana da nasip eder inşallah. Allah sağlıkla kucağına alıp, huzurla yetiştirmeni nasip etsin.
Rabbim tamamına erdirsin. Gözün aydın :) sımsıkı tutunsun sana inşallah bebegin canımkızlar hamileymişimm allahıma şükürler olsun feraheymen canım benim ismimin yanına bebeği sağlıklı olsun tutunsun die ekler misin o şekilde dua ederseniz çok sevinirim biraz düşük çıkmış çünkü değerim
Rabbim tamamına erdirsin. Gözün aydın :) sımsıkı tutunsun sana inşallah bebegin canım
Bu arada benim şöyle bir özelliğim oldu. Diğer dua sayfasında da beraber dua sıramın olduğu arkadaşlar hamile oluyor. Bak sana da oldu ne güzel Allah bana da nasip eder inşallah. Allah sağlıkla kucağına alıp, huzurla yetiştirmeni nasip etsin.
feraheymen aldım tatlım dualarımı hafta sonu içinde.
kızlar kanamam var dr pek ümitli değil, dua istiyorum hepinizden, çok korkuyorum
ben onu çok bekledim, çok korkuyorum