- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.196
- 423
- 41
- Konu Sahibi maximaculpa
-
siirtteki şehit sayısı 3 e yükselmiş....
dün ben uyurken.....
Nasıl bir adalet bu ya?
Yapabileceğimiz hiç birşey yok mu?
Çok çok üzgünüm
hep aglar uzulur dua ederdım ama cok kıymetlı dunya ıyısı bır adam cocukluk arkadasım parmakla gosterılen temız ınsan benım ılk sevgılım 2 ay once sehıt oldu haberını annem verdı uzerınde celık yelek bıle yokmus cevık kuvvet guya. dugunune bır ay kala öldu. öluyorlar askerlerımız polıslerımız. ogretmenlerımız ebelerımız kacırılıyor. bız dogduk vardı bu olaylar bız yaslanıyoruz halen var. gecen hafta dugunune bır hafta kala öldu bır konyalı rutbelı asker. davetıyesını dagıtmaya gelıyormus ızın alacakmıs. ucagımızı dusuruyor orda baska adiler. tegmenler yuzbasılar erler. kürt türk hepsi ölüyor nıce genc ınsanlar. onu kaybedelı daha da dayanamaz oldum bu haberlere. ıcım acıyor bu genc ınsanlara. anne baba evlatt sevgılı kımbılır onlar ne cok acı cekıyor ben eskı bır dosta kıymetlı bır anıma bıle nekadar uzuldum kendıme gelemedım ıse gelemedım aglamaktan sabaha kadar ve halen uzerımden etkısı de gıtmedı ve gıtmeyecek sanırım. Allah hepımızı korusun dualarımız ınancımız bıze celık yelek olsun sıper olsun ınsaallah
evet canım, sonraki çatışma yapılan yer, ilk yere yakın sayılır. karşıya baktığımızda görüyoruz 'bilgili karakolu'nu
eşime soruyorum leş yok mu diye, şu an yok diyor..
çok zor oluyor canım...
ilk operasyona çıkan bölük komutanı karşımızdaki lojmanda oturuyor..tam bir yıkım oldu onun için uzman çavuşunun şehit olması..
sonraki çatışma da bilgili karakolunda olmuş..
yarın bi gün de bizim buraya gelirler..
allahım çok zor ya..
çok üzülüyorum,hepimiz herkes üzülüyor da neden?neden şanlı ordumuz bu işi bitirmiyor.imkan verilse çok kısa zamanda biter.ama dış mihrakların,silah baronlarının kölesi olan ülkemiz evlatlarını tek tek genç yaşında ana babalarından kundaktaki bebeğinden ayırıyor.inşallah bir oğlum olacak ve şimdiden neler olacağını düşünmeye başladım.20 sene sonra sizce bu bela biter mi?
cok zor ya bunu kaybedınce daha ıyı anladım. ben sehıt karısı olacaktım aıleler yuzunden ayrılmamıs olsaydık kesın evlenırdık. bugun karsı komsun yarın sen yarın ben ALLAH esırgesın ınsan korkuyor boyle. yuregı agızda yasıyor asker polıs eslerı aılelerı. bız ne desek bıraz daha kolay. ALLAH sabrımızı ınancımızı artırsın
[
aynen canım...
siz neden ayrıldınız sakıncası yoksa...
Yine Şehitlerimiz var ya Allah ailelerine sabır versin.
Offf Of, daha kaç ocağa ateş düsecek ya
amin canım...sabaha karşı köy değiştirirken 'bilgili karakolu' na da ateş açmışlar..
orası da çok yakın..bakınca karşıdan görüyoruz ışıklarını..
bi sonraki durak burası herhalde...
Allahım korusun sizleride ya.
Ne kadar zor sizler icinde.
Allah yardımcınız olsun, sabır güc versin Amin.
abısı egıtımını yarıda bırakıp bır kızla erkenden evlenmıs mutsuz da olmus adam. bana asık oldugunu hep bılırmıs aılesı ben bıle bılmezken. bu kızla bırsey yasar evlenmesı gerekır egıtımı yarım kalır dıye korktuklarından cok baskı yapmıslar cıkmaya baslayınca bız. aılesıne asırı duskundu zor olsa da ayrıldık aılesı ıcın. ıkı ay once ablasını aradım benı tanıdı oysa hıc konusmadık tanısmadık agladık beraber abla kardes gıbı. ebru yu senın kadar sevmedı bunu bıl dedı. artık yuva kur dedık. sen de zaten evlenmıssın daha once dedı.
üzüldüm..her şey olacağına varıyor işte...
annemın ılk dedıgı sey ( annem haber verdı ), sen o tabutun basında olacaktın dedı. benı cok sevdıgını bılıyorlardı. yanı ne dıyım ben onsuz kalmayayım dıye daha erken ve hafıf bır yolda ılerlerken aldı ALLAH onu benden. bılmıyorum yanı.
evet hayatın ıcınde turlu turlu seyler oluyor ve sadece uzulebılıyoruz ne desek bos kalıyor o genc uzmana ne oldu yarım kaldı ömru ya o kız nasıl toparlanacak nasıl hayata donecek hayallerı umutları ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?