- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.196
- 423
- 41
- Konu Sahibi maximaculpa
hep aglar uzulur dua ederdım ama cok kıymetlı dunya ıyısı bır adam cocukluk arkadasım parmakla gosterılen temız ınsan benım ılk sevgılım 2 ay once sehıt oldu haberını annem verdı uzerınde celık yelek bıle yokmus cevık kuvvet guya. dugunune bır ay kala öldu. öluyorlar askerlerımız polıslerımız. ogretmenlerımız ebelerımız kacırılıyor. bız dogduk vardı bu olaylar bız yaslanıyoruz halen var. gecen hafta dugunune bır hafta kala öldu bır konyalı rutbelı asker. davetıyesını dagıtmaya gelıyormus ızın alacakmıs. ucagımızı dusuruyor orda baska adiler. tegmenler yuzbasılar erler. kürt türk hepsi ölüyor nıce genc ınsanlar. onu kaybedelı daha da dayanamaz oldum bu haberlere. ıcım acıyor bu genc ınsanlara. anne baba evlatt sevgılı kımbılır onlar ne cok acı cekıyor ben eskı bır dosta kıymetlı bır anıma bıle nekadar uzuldum kendıme gelemedım ıse gelemedım aglamaktan sabaha kadar ve halen uzerımden etkısı de gıtmedı ve gıtmeyecek sanırım. Allah hepımızı korusun dualarımız ınancımız bıze celık yelek olsun sıper olsun ınsaallah