- Konu Sahibi redvelvetcake
Cnm kusura bkma dun iki tane okuyabldm bgn hem kalani hem de yeni arkds için hemen okuyorumSulem arkadasımız ıcın ne durumdayız kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm kusura bkma dun iki tane okuyabldm bgn hem kalani hem de yeni arkds için hemen okuyorumSulem arkadasımız ıcın ne durumdayız kızlar
Yok cnm okunmaz,sennkini bolusuruzKızlar hastayken okuyomusunuz , ben hasta oldum bu duanın içinde ayet var okumayacağız heralde
Yok canım okuma bız okuruz senınkını ben okurum hatta bu turKızlar hastayken okuyomusunuz , ben hasta oldum bu duanın içinde ayet var okumayacağız heralde
Canım senın duan bıttı bir tek sen kaldın 7 tane var okunacak onu da sen tamamlarsın:)kızlar benim duamda nisanlimla sorunlarımız bitsin annesi ayirmaya çalışıyordu biliyorsunuz bizim muhabbetimiz sevgimiz artsin nisanlimla darginligimiz bitsin düğün tarihimiz alinsin Rabbimin rizasi icin yani iki cihan saadeti yaşayacagimiz evliligimiz olsun bol huzurlu mutlu sağlıklı bir de kayinvalidem benimle haksız yere ugrasmasin şirin görüneyim ona inşallah Allah razi olsun hepinizden
Duayi toplamayi sahibi yapıyor dimi CNmCanım senın duan bıttı bir tek sen kaldın 7 tane var okunacak onu da sen tamamlarsın:)
Evet canım sahıbı yapacak. Canım bır sey soracagım sımdı Turta yağmurunun sırası da, o da okuyamıyor sana uc tane fazla versem olur mu okuyabılır mısınDuayi toplamayi sahibi yapıyor dimi CNm
Okurum kuzu hatta dileğini yazsin toplmasni ypr fatihasini okurumEvet canım sahıbı yapacak. Canım bır sey soracagım sımdı Turta yağmurunun sırası da, o da okuyamıyor sana uc tane fazla versem olur mu okuyabılır mısın
Tamam canım süpersin:) ben yapıyorum o zaman simdi listeyiOkurum kuzu hatta dileğini yazsin toplmasni ypr fatihasini okurum
Canım sıra bugun sende:) dileğini yaz istersen. Biz bölüstürmeyı yaptıkKızlar hastayken okuyomusunuz , ben hasta oldum bu duanın içinde ayet var okumayacağız heralde
benim duam: hayırlı mutlu bir evlilik yapmak , Rabbimin sevdiği, gönlüme göre bir insan çıksın karşıma inşallah. şimdiden teşekkür ederim kızlar Allah dualarımızı kabul etsin...Canım sıra bugun sende:) dileğini yaz istersen. Biz bölüstürmeyı yaptık