- 31 Mart 2015
- 381
- 70
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.961
kızlar cumanız mübarek olsun bu arada. bugun cuma ne olur dua edin bana da ((((((((((((((((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Zeynep ıcın 1300 okuyabıırsın böylece sayı tamamlanırkizlar miracin da okumasini bitirdim, Allah kabul etsin
Canım ben dun gece senın ıcın dua ettım:)ARKADAŞLARIM BUGUN SİZDEN DUA RİCA EDİYORUM. ÇOK SIKINTIDAYIM. NİŞANLIMI UNUTAMIYORUM. NE OLUR DUA EDİN GERİ DÖNSÜN. PİŞMAN OLSUN. HAYIRLISI İLE YUVA KURALIM. AYRICA İHLAS SURESİNİ OKUYORUZ ARDINDAN 1 ADET İSMİ AZAMLARI DA OKUYALIM CANLARIM. UNUTMAYALIM...
Herzaman hayirli olani iste canim...Bir is hayirli degilse Rabbim engeller cikarir karsina...Nisanlini cok sevebilirsin fakat her seyi zamana birak...Hayirlisi ile insallah barisip mutlu mesut yuva kurarsiniz.ARKADAŞLARIM BUGUN SİZDEN DUA RİCA EDİYORUM. ÇOK SIKINTIDAYIM. NİŞANLIMI UNUTAMIYORUM. NE OLUR DUA EDİN GERİ DÖNSÜN. PİŞMAN OLSUN. HAYIRLISI İLE YUVA KURALIM. AYRICA İHLAS SURESİNİ OKUYORUZ ARDINDAN 1 ADET İSMİ AZAMLARI DA OKUYALIM CANLARIM. UNUTMAYALIM...