- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.941
Arkadaşlar meraba bende duaya katılmak istiyorum zira şuaralar daha çok ihtiyacım var buna bende katılabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kusura bakma listemız kapalı...Arkadaşlar meraba bende duaya katılmak istiyorum zira şuaralar daha çok ihtiyacım var buna bende katılabilirmiyim
Yaa cok sevındım canım Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin ben de kocaman öptüm oglusunu Allah ısteyen herkese de nasip etsın Canımmm:)))ALLAH razı olsun kızlar....
ALLAH kabul etsin amin...
her işte bir hikmet var ya....
Rabbim bana bunu sık sık yaşatıyor gösteriyor şükürler olsun...
dün sezaryen tahlil sonuçlarıma göre anestezi türü belli olacaktı...
istediğim anestezi nasip oldu spinal ... hast koşturdum bikaç birimden raporum cıktı...
meger siz mübarekler okuyormuşsunuz benim için...
hersey yolunda çok şükür 25 inde sezaryenim var oğluşuma kavuşucaz inşaallah hayırlısıyla :)
Rabbim siiznde her işinizi gönlünüze göre hakkınızda en hayırlı şekilde sonuçlandırsın...
sıkıntılarınız gidersin inşaallah...
hepinizi öpüyorum oğluşumla :)
Belkı de öyledir benım de canım bakalım. Genel bır kontrole basladım tıroıdımde sorun çıktı sımdı de kan degerlerım de kötu. Valla benım herhalde bır toparlanmam lazım o zaman belkı de düzelir bu bas dönmesi bas ağrısı falancanm bi de nisanda mayista kristaller oynuyomus oyle duydum. annemin bi arkadasi demisti her baharda baş dönmem oluyor diye
Bızım de öyleydi ev baktık cocuğumuz olsun dedık ne bıleyım bayagı sey konusmustuk ılerıde yonelık ama olmadı ıste. Bır anda kesıp atıyorlarŞubat ayından beri mücadele içerisindeyiz bilmiyorum sonumuz ne olur Rabbim biliyor ve dört yılımızı vermiştik biz nişandan sonra annesini dinler oldu ve annesi ben bu hayattayken düğün olmaz diyormuş sonumuz ne olacak bilmiyorum bende senin gibi çok seviyorum dua edelim birbirimize ama kızıyorum bu kadar bağlılık bu yaşlarda niye bizim günahımız neydi niye nişan yaptılar bu vebal değil mi?
Canım Allah razı olsun.. Zeynep ıcın okuyoruz canımkizlar @@redvelvetcake........icin 1000 tane okuyup bitirdim, yarina kimi de @@mirac75 ...............icin 1000 tane okuyup size bildirecem
Canimsin ... Ayni ama birebir ayni duygular ve durum İcerisindeyim seninle, tek farkim benim nisanlim beni terketti cok caresiz saskin ve mutsuzum, hayattan zevk almiyorum, icim agliyor, geri donmesini pisman olmasini o kadar isterdim ki... Ama bitti bitirdi, donermiki nisan atildiktan sonra ....Şubat ayından beri mücadele içerisindeyiz bilmiyorum sonumuz ne olur Rabbim biliyor ve dört yılımızı vermiştik biz nişandan sonra annesini dinler oldu ve annesi ben bu hayattayken düğün olmaz diyormuş sonumuz ne olacak bilmiyorum bende senin gibi çok seviyorum dua edelim birbirimize ama kızıyorum bu kadar bağlılık bu yaşlarda niye bizim günahımız neydi niye nişan yaptılar bu vebal değil mi?
Oy canm benim ya sen aşık olmuşsunNişan atıldı ama canım benim Senc eri dönüşü olur mu Bir de çok yakışıyorduk birbirmize Yani ne o ne ben birbrimize bu kadar uyumlu birisini bulamayız
Canım benim neler yaşadığımı az çok biliyorsun sen işte onlara kolay geliyor herşey bende bunu anlamıyorum ilahi adaleti bekliyorum canımBızım de öyleydi ev baktık cocuğumuz olsun dedık ne bıleyım bayagı sey konusmustuk ılerıde yonelık ama olmadı ıste. Bır anda kesıp atıyorlar
Canım bende yüzüğü yolladım baktım bişey yapmıyor evet buda onu çok üzmüş ama kimseye demedik yolladığımı bakalım bitti gibi benimde yani anne olunca arada hayır gelmiyor boşver omlar bizim günahımızı vebalimizi aldılar biz Rabbime sığınalım başka kimsemiz yokCanimsin ... Ayni ama birebir ayni duygular ve durum İcerisindeyim seninle, tek farkim benim nisanlim beni terketti cok caresiz saskin ve mutsuzum, hayattan zevk almiyorum, icim agliyor, geri donmesini pisman olmasini o kadar isterdim ki... Ama bitti bitirdi, donermiki nisan atildiktan sonra ....
Canım sağlıcakla al kucağını inşallah canım benim sana Ya Şafi çeksek doğumunaALLAH razı olsun kızlar....
her işte bir hikmet var ya....
Rabbim bana bunu sık sık yaşatıyor gösteriyor şükürler olsun...
dün sezaryen tahlil sonuçlarıma göre anestezi türü belli olacaktı...
istediğim anestezi nasip oldu spinal ... hast koşturdum bikaç birimden raporum cıktı...
meger siz mübarekler okuyormuşsunuz benim için...
hersey yolunda çok şükür 25 inde sezaryenim var oğluşuma kavuşucaz inşaallah hayırlısıyla :)
Rabbim siiznde her işinizi gönlünüze göre hakkınızda en hayırlı şekilde sonuçlandırsın...
sıkıntılarınız gidersin inşaallah...
hepinizi öpüyorum oğluşumla :)
Evet canim kayinvalidem beni gordu begrndi ve o bitittirdi ogluna.... Ne bileyim vebalim gunahim onlarin boyunlarina, hayallerimi yoktilar, duygukarimla oynadilar....Canım bende yüzüğü yolladım baktım bişey yapmıyor evet buda onu çok üzmüş ama kimseye demedik yolladığımı bakalım bitti gibi benimde yani anne olunca arada hayır gelmiyor boşver omlar bizim günahımızı vebalimizi aldılar biz Rabbime sığınalım başka kimsemiz yok
kizlar miracin da okumasini bitirdim, Allah kabul etsin
suleeem arkadaşımıza 1000 adet okudum Allah kabul etsin ...12 bin ihlas okuyoruz
Sıra: suleeeem arkadasımızda
Duası :
Listemiz
1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................1.200
3. redvelvetcake ........
4. mirac75 ...............1.000
5. ZEYNEP0682 ........
6. suleeeem ..............
7. damla_22 ............
8. tubatesbih ............
9. C caresizkiz .............