Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Kızlar bugun hüngür hüngür ağladım :KK43: çok çaresizim. Beni terkeden nişanlımı unutamıyorum. 3. ayımız oldu. :KK43: Herşey çok güzeldi, bir anda büyü bozuldu. Kızlar sizce geri dönermi :KK43: ben çok üzgünüm. Her gece ağlıyorum ... yaşım da geçiyor ... :KK43:((( acaba yine onun kadar sevebileceğim bir eş adayı çıkarmı :KK43:(((
Donmesi terketme nedenine bağlı canım ,kotu bir şekilde mi ayrildiniz?
Ama unutma aşk hic veklemedigin anda gelir belki senin için daha hayırlı bir es aday i vardı
Her serde bir hayır var demişler
Allah gönlüne gore versin

12 bin ihlas okuyoruz

Sıra: ZEYNEP0682 ZEYNEP0682 arkadasımızda :nazar:

Duası : saglıklı hayılırlı huzur içinde büyütecem evlatlar istiyorum anne olmak istiyorum :KK61::KK61:

Listemiz

1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................1.200
3. redvelvetcake redvelvetcake ........1.300
4. mirac75 mirac75 ...............1.000
5. ZEYNEP0682 ZEYNEP0682 ........1.000
6. suleeeem suleeeem ..............
7. damla_22 damla_22 ............
8. tubatesbih tubatesbih ............1.000
9. C caresizkiz .............1.000
10. Nara87 Nara87 ...............

Okunan: 7.500
Kalan: 4.500

Kızlar bugun hüngür hüngür ağladım :KK43: çok çaresizim. Beni terkeden nişanlımı unutamıyorum. 3. ayımız oldu. :KK43: Herşey çok güzeldi, bir anda büyü bozuldu. Kızlar sizce geri dönermi :KK43: ben çok üzgünüm. Her gece ağlıyorum ... yaşım da geçiyor ... :KK43:((( acaba yine onun kadar sevebileceğim bir eş adayı çıkarmı :KK43:(((

hayırlısını istiyoruz her duamızda her zikrimizde, kendini yiyip bitirme canım, bizim göremediğimiz şerler olabilir isteklerimizde... demekki hayırlısı buymuş de... allahdan hep hayırlısını iste...
bir bakmışın ki hiç ummadığın anda çıkmış karşına biri... :KK66:

Çok mutlu oldum canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inşalah

ALLAH razı olsun kızlar....
ALLAH kabul etsin amin...

her işte bir hikmet var ya....
Rabbim bana bunu sık sık yaşatıyor gösteriyor şükürler olsun...

dün sezaryen tahlil sonuçlarıma göre anestezi türü belli olacaktı...
istediğim anestezi nasip oldu spinal ... hast koşturdum bikaç birimden raporum cıktı...
meger siz mübarekler okuyormuşsunuz benim için...
hersey yolunda çok şükür 25 inde sezaryenim var oğluşuma kavuşucaz inşaallah hayırlısıyla :)

Rabbim siiznde her işinizi gönlünüze göre hakkınızda en hayırlı şekilde sonuçlandırsın...
sıkıntılarınız gidersin inşaallah...
ALLAH kabul etsin amin...
hepinizi öpüyorum oğluşumla :)

Donmesi terketme nedenine bağlı canım ,kotu bir şekilde mi ayrildiniz?
Ama unutma aşk hic veklemedigin anda gelir belki senin için daha hayırlı bir es aday i vardı
Her serde bir hayır var demişler
Allah gönlüne gore versin
Canım maddi konularda mutabık olamadık. ama sonrasında ben onun istediği gibi olmasını kabul ettim. ama ayrıldı. Kötü olmadı ama kırdık birbirimizi. ama neticede geri dönüşü olmayan hiçbişey yoktu ortada... ama annesi sanıyorum telkinde bulundu ayrıl diye. :KK43: Lütfen dua edin, hisleriniz ne diyor canlarım :KK43:((

hayırlısını istiyoruz her duamızda her zikrimizde, kendini yiyip bitirme canım, bizim göremediğimiz şerler olabilir isteklerimizde... demekki hayırlısı buymuş de... allahdan hep hayırlısını iste...
bir bakmışın ki hiç ummadığın anda çıkmış karşına biri... :KK66:
Canım benim ama yaşım çok geçti :KK43: Bu şahısla istihareye yattım hep güzel hayırlı şeyler gördüm ve herşey güzeldi. Bir anda bozuldu. Ben umudumu yitirdim. :KK43: lütfen bana dua edin :KK43: gerçekten keşke pişman olsa ve geri gelse. ...

Canım maddi konularda mutabık olamadık. ama sonrasında ben onun istediği gibi olmasını kabul ettim. ama ayrıldı. Kötü olmadı ama kırdık birbirimizi. ama neticede geri dönüşü olmayan hiçbişey yoktu ortada... ama annesi sanıyorum telkinde bulundu ayrıl diye. :KK43: Lütfen dua edin, hisleriniz ne diyor canlarım :KK43:((
Kuzu aile isteniyorsa zor ama sevgisine inanıyorsan elbet orta yolu bulacaktır o.ne olursa olsun iletişimini koparma daha da soğukluk girmesin

Kuzu aile isteniyorsa zor ama sevgisine inanıyorsan elbet orta yolu bulacaktır o.ne olursa olsun iletişimini koparma daha da soğukluk girmesin
Canım benim ama ben görücü usulu ile tanıştım yani annesi beni gördü beğendi oğluna tavsiye etti. sonrasında biz herşeyi çok güzel sürdürdük. sonra annesi bana soğuk davranmaya başladı oğlunun benimle yakınlaştığını görünce. Yani ortada maddi konular gibi görünüp aslında başka sebepler var arkasında. Anlatabiliyomuyum. İletişimi kopardı. Ben nasıl iletişime geçeyim ki? Geçenlerde whatsapptan engellemişti engeli kaldırmış. Sence neden? :KK43: önemsemediği bittiği için mi yoksa ümitlenmeliyim :KK43:

Canım benim ama ben görücü usulu ile tanıştım yani annesi beni gördü beğendi oğluna tavsiye etti. sonrasında biz herşeyi çok güzel sürdürdük. sonra annesi bana soğuk davranmaya başladı oğlunun benimle yakınlaştığını görünce. Yani ortada maddi konular gibi görünüp aslında başka sebepler var arkasında. Anlatabiliyomuyum. İletişimi kopardı. Ben nasıl iletişime geçeyim ki? Geçenlerde whatsapptan engellemişti engeli kaldırmış. Sence neden? :KK43: önemsemediği bittiği için mi yoksa ümitlenmeliyim :KK43:
Hmm o zaman başka canm.hakkında hayırlısı olmasını diliyorum ben seni düşünüyor deyip umut vermek istemem çünkü daha da uzulmeni istemiyorum ona umut bağlama ama sen onemsemesen gidip tejrr engeli kaldirmazsin bence hemen
Sen sabırlı ol o zaman o yanlışın farkına varınca sana ulaşacaktır eğer seni seviyorsa

Hmm o zaman başka canm.hakkında hayırlısı olmasını diliyorum ben seni düşünüyor deyip umut vermek istemem çünkü daha da uzulmeni istemiyorum ona umut bağlama ama sen onemsemesen gidip tejrr engeli kaldirmazsin bence hemen
Sen sabırlı ol o zaman o yanlışın farkına varınca sana ulaşacaktır eğer seni seviyorsa
Canımsın teşekkür ederim ilgin için. ama o kadar emin birşekilde bitirdiki. Bitirirken kendinden çok emindi. çok dolduruşa gelmişti belliki. ama bilmiyorum bu saatten sonra pişman olup o babayğitliği gösterirm 40 yaşında bir adam :KK43:

Canımsın teşekkür ederim ilgin için. ama o kadar emin birşekilde bitirdiki. Bitirirken kendinden çok emindi. çok dolduruşa gelmişti belliki. ama bilmiyorum bu saatten sonra pişman olup o babayğitliği gösterirm 40 yaşında bir adam :KK43:
Rica ederim yardımcı olmayı çok isterdim
Kişiliğini karakterini bilmediğim için kesin yorum yapamam ama dolduruşa gelmişse elbet pişman olacaktir erkeklerin huyu boyle ona buna inanıp bütün gemileri yakarlar ama sonra yine pişman olurlar.
Umarım sinirinden soylemistir

Rica ederim yardımcı olmayı çok isterdim
Kişiliğini karakterini bilmediğim için kesin yorum yapamam ama dolduruşa gelmişse elbet pişman olacaktir erkeklerin huyu boyle ona buna inanıp bütün gemileri yakarlar ama sonra yine pişman olurlar.
Umarım sinirinden soylemistir
Nişan atıldı ama canım benim :KK43: Senc eri dönüşü olur mu :KK43: Bir de çok yakışıyorduk birbirmize :KK43: Yani ne o ne ben birbrimize bu kadar uyumlu birisini bulamayız :KK43:

30 yaş üstü anneiyle yaşayan erkeklerin çoğu böyle oluyor maalesef annelerine bağımlı oluyorlar ve kopamıyorlar bende çok sorunlar yaşıyorum nişanlımla ama biz üzülürken onlar anneleriyle mutlu mesut yaşıyorlar bende bugün çok ağladım içim parçalanıyor ama kimin umrunda maalesef bayanlara oluyor olan

30 yaş üstü anneiyle yaşayan erkeklerin çoğu böyle oluyor maalesef annelerine bağımlı oluyorlar ve kopamıyorlar bende çok sorunlar yaşıyorum nişanlımla ama biz üzülürken onlar anneleriyle mutlu mesut yaşıyorlar bende bugün çok ağladım içim parçalanıyor ama kimin umrunda maalesef bayanlara oluyor olan
:KK43:(( gözlerim mahfoldu :KK43:(

Sen de mi ayrildin :KK43:((

Sen de mi ayrildin :KK43:((
Şubat ayından beri mücadele içerisindeyiz bilmiyorum sonumuz ne olur Rabbim biliyor ve dört yılımızı vermiştik biz nişandan sonra annesini dinler oldu ve annesi ben bu hayattayken düğün olmaz diyormuş sonumuz ne olacak bilmiyorum bende senin gibi çok seviyorum dua edelim birbirimize ama kızıyorum bu kadar bağlılık bu yaşlarda niye bizim günahımız neydi niye nişan yaptılar bu vebal değil mi?

X