Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Benim duam bitti mi kızlar ben iyi değilim anlayamadım nolduğunu kusura bakmayın nişanım sonlandı bitti herşey hep ağlıyorum damlaya okudugumu söylemek için geldim

Benim duam bitti mi kızlar ben iyi değilim anlayamadım nolduğunu kusura bakmayın nişanım sonlandı bitti herşey hep ağlıyorum damlaya okudugumu söylemek için geldim
canim cok uzuldum neden sonlandi :KK43: sorun varmiydi :KK43: her iste bi hayir vardir

Kızlar bu tur duamız bıraz uzun oldu o yuzden bır sonrakı tur daha kısa bır dua sectım. 20ser kere salli ve barik duasını okuyalım dıyorum. Gunde toplam 40 kere okumak farzmıs. Hem de kısa dualar, daha dogrusu salavat. Tefriciye kadar uzun da degil.

Allâhümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrahime ve alâ âli ibrahim. İnneke hamidün mecîd.

Allâhümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd.

Kızlar bu tur duamız bıraz uzun oldu o yuzden bır sonrakı tur daha kısa bır dua sectım. 20ser kere salli ve barik duasını okuyalım dıyorum. Gunde toplam 40 kere okumak farzmıs. Hem de kısa dualar, daha dogrusu salavat. Tefriciye kadar uzun da degil.

Allâhümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrahime ve alâ âli ibrahim. İnneke hamidün mecîd.

Allâhümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd.
Canım çok isabet olmuş. Ben de tam bugun bir alternatif sunalım diycektim. dualar epey uzun sürdü. Emeğine sağlık herkesin...

12 bin ihlas okuyoruz

Sıra: tubatesbih tubatesbih arkadasımızda :nazar:

Duası : Rabbim hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin, kardeşinin de hayırlısıyla sınıfını geçmesini nasip etsin... amin

Listemiz

1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................488
3. redvelvetcake redvelvetcake ........
4. mirac75 mirac75 ...............1.000
5. ZEYNEP0682 ZEYNEP0682 ........
6. suleeeem suleeeem ..............
7. damla_22 damla_22 ............ 1.200
8. tubatesbih tubatesbih ............
9. C caresizkiz .............1.000
10. Nara87 Nara87 ...............

Okunan: 4.688
Kalan: 7.312

arkadaşlar hastalandım ben kumbara yapmıştım okuyodum fakat erken hastalandım eksik kaldı toplam 1950 tane ihlasım var hak geçmesin diye son 4 arkadaşıma bölüyorum...
hakkınızı helal edin... temizlendikden sonra eksiklerimi okuyacağım bilginiz olsun... alah kabul etsin...

7. damla_22 damla_22 ............ 488
8. tubatesbih tubatesbih ............488
9. C caresizkiz .............487
10. Nara87 Nara87 ...............487
kizlar biz yine 487 mi okumlaiyiz?

@@tubatesbih............icin 1000 tane okudum.
kizlar benim icin dua edende kalbimdeki dualar kabul icin dua edin. Hamileyim cocuqumu saqsalim kucaqima almayi ve hayirlisi ile esimle yeni eve tasinmamizi istiyorum

vcanım ben reglim yakın diye kendimce kumbara yapmıştım fazla okumalar yapıyodum sırası gelene bağışlıcaktım ama erken regl olunca yarım kaldı bende okuduğum ihlasları son kalan 4 arkadaşa böldüm ondan bu sayı çıktı...

kizlar biz yine 487 mi okumlaiyiz?

12 bin ihlas okuyoruz

Sıra: tubatesbih tubatesbih arkadasımızda :nazar:

Duası : Rabbim hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin, kardeşinin de hayırlısıyla sınıfını geçmesini nasip etsin... amin

Listemiz

1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................488
3. redvelvetcake redvelvetcake ........
4. mirac75 mirac75 ...............1.000
5. ZEYNEP0682 ZEYNEP0682 ........
6. suleeeem suleeeem ..............
7. damla_22 damla_22 ............ 1.200
8. tubatesbih tubatesbih ............
9. C caresizkiz .............1.000
10. Nara87 Nara87 ...............1.000

Okunan: 5.688