- 6 Mart 2012
- 460
- 253
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.001
Benim duam bitti mi kızlar ben iyi değilim anlayamadım nolduğunu kusura bakmayın nişanım sonlandı bitti herşey hep ağlıyorum damlaya okudugumu söylemek için geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim cok uzuldum neden sonlandi sorun varmiydi her iste bi hayir vardirBenim duam bitti mi kızlar ben iyi değilim anlayamadım nolduğunu kusura bakmayın nişanım sonlandı bitti herşey hep ağlıyorum damlaya okudugumu söylemek için geldim
Canım cok cok uzuldum neden bitti benim de 2 ay once bitti ama acisi hala icimdeBenim duam bitti mi kızlar ben iyi değilim anlayamadım nolduğunu kusura bakmayın nişanım sonlandı bitti herşey hep ağlıyorum damlaya okudugumu söylemek için geldim
Aaa inanmıyorum nasıl yani nasıl oldu canım kesin mi bittiBenim duam bitti mi kızlar ben iyi değilim anlayamadım nolduğunu kusura bakmayın nişanım sonlandı bitti herşey hep ağlıyorum damlaya okudugumu söylemek için geldim
Canım çok isabet olmuş. Ben de tam bugun bir alternatif sunalım diycektim. dualar epey uzun sürdü. Emeğine sağlık herkesin...Kızlar bu tur duamız bıraz uzun oldu o yuzden bır sonrakı tur daha kısa bır dua sectım. 20ser kere salli ve barik duasını okuyalım dıyorum. Gunde toplam 40 kere okumak farzmıs. Hem de kısa dualar, daha dogrusu salavat. Tefriciye kadar uzun da degil.
Allâhümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrahime ve alâ âli ibrahim. İnneke hamidün mecîd.
Allâhümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd.
Valla ıyı oldu o zaman canım sevındım ınsallah herkes e uyar bu sefer :)Canım çok isabet olmuş. Ben de tam bugun bir alternatif sunalım diycektim. dualar epey uzun sürdü. Emeğine sağlık herkesin...
Damlaya son 1000 kaldı tamamlayabılecek olan var mı, en azından bırazcık daha okunsa bırkac kısı bıter
Tamamlarim canim....Hepinizden Allah razi olsun...siradakine de 1200 ekle
Tubatesbih için 1000 adet okudum, Allah kabul etsin ...12 bin ihlas okuyoruz
Sıra: tubatesbih arkadasımızda
Duası :
Listemiz
1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................488
3. redvelvetcake ........
4. mirac75 ...............1.000
5. ZEYNEP0682 ........
6. suleeeem ..............
7. damla_22 ............ 1.200
8. tubatesbih ............
9. C caresizkiz .............
10. Nara87 ...............
Okunan: 3.688
Kalan: 8.312
kizlar biz yine 487 mi okumlaiyiz?arkadaşlar hastalandım ben kumbara yapmıştım okuyodum fakat erken hastalandım eksik kaldı toplam 1950 tane ihlasım var hak geçmesin diye son 4 arkadaşıma bölüyorum...
hakkınızı helal edin... temizlendikden sonra eksiklerimi okuyacağım bilginiz olsun... alah kabul etsin...
7. damla_22 ............ 488
8. tubatesbih ............488
9. C caresizkiz .............487
10. Nara87 ...............487
kizlar biz yine 487 mi okumlaiyiz?