Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

nara arkadaşımıza özelden mesaj yazdım... haber bekliyorum... bugün zeynep arkadaşımıza geçiyoruz... allah kabul etsin...

Kızlar simdi toparlıyorum listeyi kusura bakmayın... Bırkac gundur dogru düzgün giremiyorum maalesef biraz saglık problemleri yasıyorum:KK43: bir süredir asırı bas ağrısı bas dönmesi mide bulantısı kulak ağrısı yasıyordum son zamanlarda da gaipten kokular almaya basladım.. Nörolojiye gttim bir teşhis yok o yuzden tomografi cekecekler:KK43: beyinde bir sey olabileceginden suphelendi doktor :KK43: valla korktum ne yalan söyleyeyim.. Cok basım agrıdıgı ıcın bilgisayarla ipadle cok ugrasamıyorum o yuzden gece girip bakıyorum bir tek kızlar gündüzleri listeyi düzenlediği icin M mlkem e de cok cok cok tesekkur ederim
cok gecmis olsun canm ins onemli bisey cikmaz tatlim. anneminde oyleydi hatta yogun bakimda kaldi 1 gece boş yere. sonra orta kulaktan kaynakliymiş birazda psikolojikmiş. beyinden degildir merak etme insallah.

canım buryı düşünme ben hallederim... çok evham yapma kendine bu tür rahatsızlıklar evham kaynaklı olabiliyor... kalp krizi bulgularıyla gelen sonrasında sadece psikolojik olduğu tespit edilen vakalar biliyorum...
ortakulak kristali ilede ilgili olabilir... korkulcak bişi yok... dualarımız seninle :KK66:

Kızlar simdi toparlıyorum listeyi kusura bakmayın... Bırkac gundur dogru düzgün giremiyorum maalesef biraz saglık problemleri yasıyorum:KK43: bir süredir asırı bas ağrısı bas dönmesi mide bulantısı kulak ağrısı yasıyordum son zamanlarda da gaipten kokular almaya basladım.. Nörolojiye gttim bir teşhis yok o yuzden tomografi cekecekler:KK43: beyinde bir sey olabileceginden suphelendi doktor :KK43: valla korktum ne yalan söyleyeyim.. Cok basım agrıdıgı ıcın bilgisayarla ipadle cok ugrasamıyorum o yuzden gece girip bakıyorum bir tek kızlar gündüzleri listeyi düzenlediği icin M mlkem e de cok cok cok tesekkur ederim

canım buryı düşünme ben hallederim... çok evham yapma kendine bu tür rahatsızlıklar evham kaynaklı olabiliyor... kalp krizi bulgularıyla gelen sonrasında sadece psikolojik olduğu tespit edilen vakalar biliyorum...
ortakulak kristali ilede ilgili olabilir... korkulcak bişi yok... dualarımız seninle :KK66:
Allah razı olsun canım... Bakalım ne çıkacak bu aralar bıraz gergınım dogru soyluyorsun ondan dolayı olabılır :KK43:

cok gecmis olsun canm ins onemli bisey cikmaz tatlim. anneminde oyleydi hatta yogun bakimda kaldi 1 gece boş yere. sonra orta kulaktan kaynakliymiş birazda psikolojikmiş. beyinden degildir merak etme insallah.
Aa ondan da olabılır ben onceden de orta kulak iltihabı gecırmıstım hatta

ALLAH razı olsun kızlar....
ALLAH kabul etsin amin...

her işte bir hikmet var ya....
Rabbim bana bunu sık sık yaşatıyor gösteriyor şükürler olsun...

dün sezaryen tahlil sonuçlarıma göre anestezi türü belli olacaktı...
istediğim anestezi nasip oldu spinal ... hast koşturdum bikaç birimden raporum cıktı...
meger siz mübarekler okuyormuşsunuz benim için...
hersey yolunda çok şükür 25 inde sezaryenim var oğluşuma kavuşucaz inşaallah hayırlısıyla :)

Rabbim siiznde her işinizi gönlünüze göre hakkınızda en hayırlı şekilde sonuçlandırsın...
sıkıntılarınız gidersin inşaallah...
ALLAH kabul etsin amin...
hepinizi öpüyorum oğluşumla :)

Kızlar bugun hüngür hüngür ağladım :KK43: çok çaresizim. Beni terkeden nişanlımı unutamıyorum. 3. ayımız oldu. :KK43: Herşey çok güzeldi, bir anda büyü bozuldu. Kızlar sizce geri dönermi :KK43: ben çok üzgünüm. Her gece ağlıyorum ... yaşım da geçiyor ... :KK43:((( acaba yine onun kadar sevebileceğim bir eş adayı çıkarmı :KK43:(((

12 bin ihlas okuyoruz

Sıra: ZEYNEP0682 ZEYNEP0682 arkadasımızda :nazar:

Listemiz

1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................1.200
3. redvelvetcake redvelvetcake ........1.300
4. mirac75 mirac75 ................1.000
5. ZEYNEP0682 ZEYNEP0682 ........
6. suleeeem suleeeem ..............
7. damla_22 damla_22 ............
8. tubatesbih tubatesbih ............1.000
9. C caresizkiz .............1.000
10. Nara87 Nara87 ...............

Okunan: 5.500
Kalan: 6.500
sıra bana gelmiş okuyan herkesten allah razı olsun benım duam saglıklı hayılırlı huzur içinde büyütecem evlatlar istiyorum anne olmak istiyorum :KK61::KK61:

X