Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Hanimlar ben 1000 ihlas okuyamam o kadar vaktim yok obyuzden cikayim .
Tamam canım bence de bıraz fazla ama günde 12 bın ıhlas cok fazıletlıymıs o yüzden. Ben 12 bını toptan okuyup sırayla bagıslayacagım hanı yapabilirsen o sekılde yapabılırsın sen de. Gunü gunüne bın okumak zor cunku

İyi akşamlar. Yeni liste oluşturacağınız zaman haber verebilir misiniz? Dualara katılmak için siteye katıldım. Tüm dualar kapalı grup sanırım. Yeni listede haber verirseniz katılmayı çok isterim.

evet ama ben çıkayım çünkü kısa zamanda 12 bin inanın okuyamam. takip ederim yeni listenizde uyarsa katılırım inşallah.

her seferinde besleme çekilmesi gerekiyormuş... ben normal okuyodum uyardı arkadaşım, sizlede paylaşmak istedim... allah kabul etsin
ben euzubesmele ile başlıyorum...
sonra her ihlasın arasında ALLAHUEKBER diyorum devam ediyorum...

Kızlar ben okumaya başladım ama günde yetismeyecek gibi sanki kararsız kaldım çıksam mi listeden kimseye haksızlık etmem istemem siz naptiniz okuyabildiniz mi

Kızlar ben okumaya başladım ama günde yetismeyecek gibi sanki kararsız kaldım çıksam mi listeden kimseye haksızlık etmem istemem siz naptiniz okuyabildiniz mi
Kizlar herkese gore duzenlensin ...Cikma olmasin gunde 1000 tane okunur ama zorlaniriz..Baska dualarimiz da var ..2 gunde 1000 okuyalim

bende yarıladım aslında kolay okunan bir dua... ben biraz sıkalım kendimizi bir tur dönelim diyorum... bu ay için bu ihlaslar çok önemli...
toplam 12 gün sürecek , birbirimize destekle yardımla hallederiz gibime geliyor
kendi adıma konuşmak gerekirse tespihim bittikden sonra okumaya devam ederim, eksiği kalanada verebilirim...

evet ikigün süre verebiliriz olurda erken biterse zaten diğer arkadaşa geçeriz... listemizdeki arkadaşların hepsi sorumluluğunu bilen kişiler sorun yaşamayız... bencede kimse çıkmasın bu grup güzel oldu iyi idare ediyoruz...

Kizlar herkese gore duzenlensin ...Cikma olmasin gunde 1000 tane okunur ama zorlaniriz..Baska dualarimiz da var ..2 gunde 1000 okuyalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…