- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.721
Tamam canım bence de bıraz fazla ama günde 12 bın ıhlas cok fazıletlıymıs o yüzden. Ben 12 bını toptan okuyup sırayla bagıslayacagım hanı yapabilirsen o sekılde yapabılırsın sen de. Gunü gunüne bın okumak zor cunkuHanimlar ben 1000 ihlas okuyamam o kadar vaktim yok obyuzden cikayim .
Allah razı olsun ... Çok teşekkür ederim ...Canım ben senın yerıne okurum sorun olmaz
Rica ederim canım Allah senden de razı olsunAllah razı olsun ... Çok teşekkür ederim ...
evet ama ben çıkayım çünkü kısa zamanda 12 bin inanın okuyamam. takip ederim yeni listenizde uyarsa katılırım inşallah.Tamam canım bence de bıraz fazla ama günde 12 bın ıhlas cok fazıletlıymıs o yüzden. Ben 12 bını toptan okuyup sırayla bagıslayacagım hanı yapabilirsen o sekılde yapabılırsın sen de. Gunü gunüne bın okumak zor cunku
Canım yarın başlıyoruz ıstıyorsan gelİyi akşamlar. Yeni liste oluşturacağınız zaman haber verebilir misiniz? Dualara katılmak için siteye katıldım. Tüm dualar kapalı grup sanırım. Yeni listede haber verirseniz katılmayı çok isterim.
Tamam canim.Allah razi olsun boyle guzel seylere vesile oluyosunRecep ayında günde 12 bin ihlas okumak büyük sevapmıs, biz de zaten 12 kisiyiz, ihlas okuyalım dedik. Pazartesi başlıyoruz. Kişi başı 1000 tane düşüyor + 1 de ismi azam okuyacagız insallah
Listemiz
1. A ay__060
2. M mlkem
3.gadriell
4.redvelvetcake
5.mirac75
6.ZEYNEP0682
7. C caresizkiz
8.suleeeem
9.damla_22
10.Vevem
11.tubatesbih
12.melisamelisss
Recep ayında günde 12 bin ihlas okumak büyük sevapmıs, biz de zaten 12 kisiyiz, ihlas okuyalım dedik. Pazartesi başlıyoruz. Kişi başı 1000 tane düşüyor + 1 de ismi azam okuyacagız insallah
Listemiz
1. A ay__060
2. M mlkem
3.gadriell
4.redvelvetcake
5.mirac75
6.ZEYNEP0682
7. C caresizkiz
8.suleeeem
9.damla_22
10.Vevem
11.tubatesbih
12.melisamelisss
ben euzubesmele ile başlıyorum...her seferinde besleme çekilmesi gerekiyormuş... ben normal okuyodum uyardı arkadaşım, sizlede paylaşmak istedim... allah kabul etsin
Kizlar herkese gore duzenlensin ...Cikma olmasin gunde 1000 tane okunur ama zorlaniriz..Baska dualarimiz da var ..2 gunde 1000 okuyalimKızlar ben okumaya başladım ama günde yetismeyecek gibi sanki kararsız kaldım çıksam mi listeden kimseye haksızlık etmem istemem siz naptiniz okuyabildiniz mi
Kizlar herkese gore duzenlensin ...Cikma olmasin gunde 1000 tane okunur ama zorlaniriz..Baska dualarimiz da var ..2 gunde 1000 okuyalim