Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

cnm benimde cok dualarım var yetiştirememekten korkuyorum ve u sayfayı cıkmak için acmıstım sonra yazdıklarınızı okuyunca karar veremedim

kizlar ilk ben dedim okuyalim diye ama diger gruplarimda var yetismiyor sanki. bencede 2 gunde 1000 olsun herkese uyarsa

Zeynep arkadasimiz icin okudum
Bin ihlasa ne zaman basliyoruz hemen haber ver bana cnm

Tamam canim.Allah razi olsun boyle guzel seylere vesile oluyosun

her seferinde besleme çekilmesi gerekiyormuş... ben normal okuyodum uyardı arkadaşım, sizlede paylaşmak istedim... allah kabul etsin

ben euzubesmele ile başlıyorum...
sonra her ihlasın arasında ALLAHUEKBER diyorum devam ediyorum...

Kızlar ben okumaya başladım ama günde yetismeyecek gibi sanki kararsız kaldım çıksam mi listeden kimseye haksızlık etmem istemem siz naptiniz okuyabildiniz mi

Ay ark icin 1000 ihlasi serif okudum...
Rabbim kabul buyursun amin...

Kizlar herkese gore duzenlensin ...Cikma olmasin gunde 1000 tane okunur ama zorlaniriz..Baska dualarimiz da var ..2 gunde 1000 okuyalim

bende yarıladım aslında kolay okunan bir dua... ben biraz sıkalım kendimizi bir tur dönelim diyorum... bu ay için bu ihlaslar çok önemli...
toplam 12 gün sürecek , birbirimize destekle yardımla hallederiz gibime geliyor
kendi adıma konuşmak gerekirse tespihim bittikden sonra okumaya devam ederim, eksiği kalanada verebilirim...

evet ikigün süre verebiliriz olurda erken biterse zaten diğer arkadaşa geçeriz... listemizdeki arkadaşların hepsi sorumluluğunu bilen kişiler sorun yaşamayız... bencede kimse çıkmasın bu grup güzel oldu iyi idare ediyoruz...

Canim ben cikma olmasin diye dedim...Tabiki okuruz...okuyamayana yardim edelim

1000 okudum canim....yardim edebilirim

cnm benimde cok dualarım var yetiştirememekten korkuyorum ve u sayfayı cıkmak için acmıstım sonra yazdıklarınızı okuyunca karar veremedim

kizlar ilk ben dedim okuyalim diye ama diger gruplarimda var yetismiyor sanki. bencede 2 gunde 1000 olsun herkese uyarsa

Herkes nasil derse uyarim canim..Bugun 1000 okudum

Kızlar iyi aksamlar ben simdi eve geldim yazdıklarınızı okudum. Simdi söyle ki ben basladım okumaya, 12 bin olacak toplam okuyacağımız ya, okuyabildigim kadar okuyup sırayla bağışlamayı dusunuyorum.
Yani her gün 1000i takip etmek zor olabilir hak veriyorum ama bir tur disimizi sıkalım olmaz mı :KK43:
yani mesela ben 12 bini her gün bin bin okuyamasam da mesela bugun bin okurum yarın isim az yarın uc bın okurum falan o sekilde gidecegim yani liste tamamlanmadan 12 bini bitiririm sırayla bağışlarım diye dusunuyorum .
Eksik olanlar da yazar hep birlikte tamamlarız

Son düzenleme:
ay__060 için 1000 ihlas okudum benide eklemiştiniz listeye diye biliyorum. Tekrar ekleyebilir misiniz? Ben akşamları siteye gelip bildirim yapabiliyorum.

Canlarim ben bunu abdestli başı kapalı okuyorum başı açık dışarda abdestsiz okunur mu
bende sizleri hic bırakmak istemiyorum yoksa hepiniz dua kardeşim oldunuz en zor animda dua ettiniz bana Allah razı olsun hepinizden tereddüt ettim bir an yetişmezse hak alırım diye

Mlkem atk icin okudum...
Rabbim kabul buyursun amin...

Kizlar bende dun tereddut ettim...
Bikac dua topigine daha katiliyorum...
Ama mübarek aylar ALLAH rizasi icin Ya ALLAH bismillah dedim basladim...
Yatarken bile alin elinize zikirmatigi...
Cok cabuk ilerliyor elhamdulillah...

Canlarim ben bunu abdestli başı kapalı okuyorum başı açık dışarda abdestsiz okunur mu
bende sizleri hic bırakmak istemiyorum yoksa hepiniz dua kardeşim oldunuz en zor animda dua ettiniz bana Allah razı olsun hepinizden tereddüt ettim bir an yetişmezse hak alırım diye
cnm bence okunur cunku her firsatta okumasak dualar malesef yetişmiyor

Recep ayında günde 12 bin ihlas okumak büyük sevapmıs. Kişi başı en az 1000 tane düşüyor + 1 de ismi azam okuyacagız insallah:KK49:

A ay__060 arkadasımız ıcın okuyoruz. Kendısı bütün lıstenın duasını tamamlayacak, bugun annesı amelıyat olacaktı o yüzden bır sure sayfaya ugramayabılır:nazar:

Listemiz

1. A ay__060 ..........okundu
2. M mlkem ............okundu
3. gadriell gadriell ...........
4. redvelvetcake redvelvetcake ...okundu
5. mirac75 mirac75 ..........okundu
6. ZEYNEP0682 ZEYNEP0682 ...
7. suleeeem suleeeem ........
8. damla_22 damla_22 ......okundu
9. tubatesbih tubatesbih ......
10. Nil_86 Nil_86 ..........

X