- 6 Mart 2012
- 460
- 253
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.701
"Ya Vecud, Ya Vedud, Ya Zel-Arşi'l-Mecid, Ya Mubdiü Ya Müid, Ya Fe'alün Lima yürid, Es-elüke bi nuri vechikellezi melee erkane arşik, Ve es-elüke bi kudretikelleti kaderte biha ala halkık, Ve bi rahmetikelleti vet külle şey'in, La ilahe illa ente, Ya Müğis, eğisni."Okuyacağımız ismi azam duasını paylaşabilir misin Güzelim.
Canım ne demek Allah sizden de razı olsun öyle görünce burada da paylaşayım dedim hem herkes okurredvelvetcake ne güzel şeyler paylaşmısın Allah razı olsun dua kardeşim
Canım ya takip edelim de 15. Gün oruç tutalım inşaallah bu aralar sıkıntılardan dolayı unutkanımCanım ne demek Allah sizden de razı olsun öyle görünce burada da paylaşayım dedim hem herkes okur
Tamam canım hangi güne denk geliyor ben yazayım da unutturmayayımCanım ya takip edelim de 15. Gün oruç tutalım inşaallah bu aralar sıkıntılardan dolayı unutkanım
Çok sağol canımTamam canım hangi güne denk geliyor ben yazayım da unutturmayayım
Günde 1000tane ihlas okumaya karar verdik bu ayda okunması çok sevap diye bir tanede ismi azam okuyacağızzeynep hanımın duasına birazdan başlayacağım ,okundu yazabilirsiniz. yeni dua planıız nedir? ona göre katılma durumumu belirteceğim. herkese hayırlı geceler .
Evet canım günde 12 bin ihlas olması gerekiyprmus toplam o yüzden biraz fazla ama kısa Allahtancnım kendim içinde okuycam
bide 1000 ihlası günlükmü okuycaz
Günde 1000tane ihlas okumaya karar verdik bu ayda okunması çok sevap diye bir tanede ismi azam okuyacağız
Evet canım günde 12 bin ihlas olması gerekiyprmus toplam o yüzden biraz fazla ama kısa Allahtan
Kızlar adet olduğum için mlkem, gadriel ve zeynep e okuyamadım. Sadece ismi azam okusam olurmu? Yada temizlendikten sonra okusam?Her gün bir arkadasımıza 7 ayetel kürsi + fatiha + nas + felak + kafirun ve 3 ismi azam okuyoruz (bu sefer aşağıda yazdığım ısmı azam duası)
Sıra: M mlkem
Duası: Ikizlerimi hayirlisiyla saglikli birsekilde insallah kucagima almama diye dua ederseniz sevinirim allah razi olsun
1. A ay__060 ...............
2. C caresizkiz .............
3.melisamelisss .......
4.redvelvetcake .......okundu
5.damla_22 .............okundu
6.tubatesbih ............okundu
7.mirac75 ................
8.suleeeem .............
9. M mlkem .................okundu
10.gadriell ...............okundu
11.ZEYNEP0682 .......
Ismi azam
"Ya Vecud, Ya Vedud, Ya Zel-Arşi'l-Mecid, Ya Mubdiü Ya Müid, Ya Fe'alün Lima yürid, Es-elüke bi nuri vechikellezi melee erkane arşik, Ve es-elüke bi kudretikelleti kaderte biha ala halkık, Ve bi rahmetikelleti vet külle şey'in, La ilahe illa ente, Ya Müğis, eğisni."
Canım ben senın yerıne okurum sorun olmazKızlar adet olduğum için mlkem, gadriel ve zeynep e okuyamadım. Sadece ismi azam okusam olurmu? Yada temizlendikten sonra okusam?