- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.741
Zeynep arkadasimiz icin okudum
Bin ihlasa ne zaman basliyoruz hemen haber ver bana cnm
Tamam canim.Allah razi olsun boyle guzel seylere vesile oluyosun
her seferinde besleme çekilmesi gerekiyormuş... ben normal okuyodum uyardı arkadaşım, sizlede paylaşmak istedim... allah kabul etsin
ben euzubesmele ile başlıyorum...
sonra her ihlasın arasında ALLAHUEKBER diyorum devam ediyorum...
Kızlar ben okumaya başladım ama günde yetismeyecek gibi sanki kararsız kaldım çıksam mi listeden kimseye haksızlık etmem istemem siz naptiniz okuyabildiniz mi
Ay ark icin 1000 ihlasi serif okudum...
Rabbim kabul buyursun amin...
Kizlar herkese gore duzenlensin ...Cikma olmasin gunde 1000 tane okunur ama zorlaniriz..Baska dualarimiz da var ..2 gunde 1000 okuyalim
bende yarıladım aslında kolay okunan bir dua... ben biraz sıkalım kendimizi bir tur dönelim diyorum... bu ay için bu ihlaslar çok önemli...
toplam 12 gün sürecek , birbirimize destekle yardımla hallederiz gibime geliyor
kendi adıma konuşmak gerekirse tespihim bittikden sonra okumaya devam ederim, eksiği kalanada verebilirim...
evet ikigün süre verebiliriz olurda erken biterse zaten diğer arkadaşa geçeriz... listemizdeki arkadaşların hepsi sorumluluğunu bilen kişiler sorun yaşamayız... bencede kimse çıkmasın bu grup güzel oldu iyi idare ediyoruz...
Canim ben cikma olmasin diye dedim...Tabiki okuruz...okuyamayana yardim edelim
1000 okudum canim....yardim edebilirim
cnm benimde cok dualarım var yetiştirememekten korkuyorum ve u sayfayı cıkmak için acmıstım sonra yazdıklarınızı okuyunca karar veremedim
kizlar ilk ben dedim okuyalim diye ama diger gruplarimda var yetismiyor sanki. bencede 2 gunde 1000 olsun herkese uyarsa
Herkes nasil derse uyarim canim..Bugun 1000 okudum
Tamam canım ben senden teyit gelmeyınce cıktın sandımay__060 için 1000 ihlas okudum benide eklemiştiniz listeye diye biliyorum. Tekrar ekleyebilir misiniz? Ben akşamları siteye gelip bildirim yapabiliyorum.
Tamam canım ben senden teyit gelmeyınce cıktın sandım
Tamam canım ekledim yine kusura bakmaBildirimleri akşam yapmam sorun olmazsın okumayı aksatmam. Gündüz iş yerinde çok yoğunum fırsat bulamıyorum internete girmeye. Telefondan da zor oluyor siteye yazmak.
cnm bence okunur cunku her firsatta okumasak dualar malesef yetişmiyorCanlarim ben bunu abdestli başı kapalı okuyorum başı açık dışarda abdestsiz okunur mu
bende sizleri hic bırakmak istemiyorum yoksa hepiniz dua kardeşim oldunuz en zor animda dua ettiniz bana Allah razı olsun hepinizden tereddüt ettim bir an yetişmezse hak alırım diye