- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 31
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
KIZLAR SAYI BANA GELMEMISKEN BENI LISTEDEN CIKARIN LUTFEN. BEN YETISTIREMIYORUM UZGUNUM.8 DUA TOPIGIM VAR ONLARA OKUYORUM.BU DUA UZUN BIDE EZBERLENEMIYORDA.BASINDA DURUP OKUMAK ZOR GELIYOR. HAKKINIZI HELAL EDIN ARASIRA UGRARIM SIZLERE DUA EDERIM INSALLAH.
SAGOL CNM SEVE SEVE KATILIRIM INSALLAHTamam canım lıste bıtınce baska dua okuduğumuz zaman ben sana haber verırım yine
Insallah canımSAGOL CNM SEVE SEVE KATILIRIM INSALLAH
canım duayı değiştirecekmiyiz , dua çok güzel ,fazla geliyosa sayıyı azaltabilirizTamam canım lıste bıtınce baska dua okuduğumuz zaman ben sana haber verırım yine
Merhabalar ne güzel bir topik, bende dahil olabilir miyim?Tamam canım lıste bıtınce baska dua okuduğumuz zaman ben sana haber verırım yine
canım duayı değiştirecekmiyiz , dua çok güzel ,fazla geliyosa sayıyı azaltabiliriz
Merhabalar ne güzel bir topik, bende dahil olabilir miyim?
9 tane aliyorum insaallah :)
bencede ismi azama devam edelim kızlar niyetimizi bozmayalim sonra bunu okuruz inşallah
bencede 7 okusak hem günlük bir kişi bitmiş olurCanım dua aynı kalacak liste sonuna kadar. Fazla geliyorsa bır sonraki kişide duayı azaltabılırız ama
Tamam canım 7 de olur. Ilk tur hızlı okuduk diye ben 11 yazdım ama 7 de olurbencede 7 okusak hem günlük bir kişi bitmiş olur
canm hani yeni liste kimse ugramamış bgnTamam canım 7 de olur. Ilk tur hızlı okuduk diye ben 11 yazdım ama 7 de olur
Tabi ki. Hayırlısı ile herkesin duası kabul olsun inşallah.Olabilirsin canım tabii, düzenli okuyup haber verebilir misin?
Canım sımdı koydum. Dıger arkadaslarımızın bıtırmesını bekledım o yüzden gec olducanm hani yeni liste kimse ugramamış bgn