Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

CNM BU YAZDIGIN ZATEN ARAPCANIN TURKCE YAZILISIDIR YANI FARK YOKKI.BEN ARAPCADA BILIYORUM SADECE BAZI TELAFUZLAR FARKLI OKUNUR SERT GIRTLAKTAN OKUNANLAR OLUR O KADAR YANI BIR YANLISLIK YOK .RAHAT OLUNDA CNM BISEY SORUCAM BU ISMI AZAM BIR COK SITEDE FARKLI YAYINLANMIS SEN NETTENMI KITAPTANMI BULDUN ONU MERAK ETTIM.

Evet di mi bir fark olmuyor sadece Arapça'nın latin alfabesinde yazılısı. Canım bunu bizim bir onceki topicte yanlıs hatırlamıyorsam damla arkadasımız paylaşmıştı. Ben de internetten araştırdığımda genelde bunu gördum ismi azam olarak

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuyoruz. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

Listemiz:nazar:

1. @@nisa1234................5
2. @@redvelvetcake.......12
3. @@damla_22............25
4. @@suleeeem..............7
5. @@masculin..............8
6. @@turta yagmuru....4
7. @@volhat..................10
8. @@agustos72............5
9. @@mirac75...............9
10. @@begonvil06........7
11. @@ay__060............8

Toplam: 100
Kalan: 0En Büyük TÜRKİYE

Dilek ve Hacet Duası Okunuşu:

Bismillahirrahmanirrahiym. Ve la havle ve la kuvvete illa billhi’l-Aliyyi’l-Azim. Allahümme inni es’elüke ya Kadimü, ya Daimü, ya Ferdü, ya Vitru, ya Ahadu, ya Samedü, ya Hayyü, ya Kayyumü, ya Ze’l- Celali ve’l-ikram. Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve Hüve Rabbü’l-Arşi’l-Azim.

KIZLAR BEN BUNU BIR YERDE GORDUM VE GUNDE 7 KEZ SABAH UYANINCA 7 KEZDE AKSAM OKUYUP DILEGIMI SOYLER YATARIM.OZELLIKLEDE SON HASBIYALLAHU ILE BASLAYAN CUMLESI TEVBE SURESININ SON AYETIDIR.BUNU OKUYABILIRIZ.ALLAHIN ISIMLERI YER ALIYOR.BU ISIMLERINLE SANA GUVENDIM RABBIM YERIN GOGUN SAHIBI SENSIN DIYOR.MANASI SUPER KIZLAR BASLIK DEGISMEZ AMA RETVELCAKE ilk yazisini degistirsin bunu okuyalim bence.

Canım bence bu dua da cok guzelmıs aslında düşününce ismi azamdan farkı yok onda da bunda da Allah'ın isimleri yer alıyor dediğin gibi. Ama bunu da ekleyeyim ilk mesaja

Canım bence bu dua da cok guzelmıs aslında düşününce ismi azamdan farkı yok onda da bunda da Allah'ın isimleri yer alıyor dediğin gibi. Ama bunu da ekleyeyim ilk mesaja
Ismi Azam duasinin icerigi cok guzel. Siz bilirsiniz ismi azam icin niyet ettik. Bitince senin yazdigini da degerlendiririz. Ben size birakiyorum

Ismi Azam duasinin icerigi cok guzel. Siz bilirsiniz ismi azam icin niyet ettik. Bitince senin yazdigini da degerlendiririz. Ben size birakiyorum

bencede ismi azama devam edelim kızlar niyetimizi bozmayalim sonra bunu okuruz inşallah

Evet evet kızlar ısmı azama devam edıyoruz zaten ben sadece okumak ısteyen olur dıye ılk mesaja bu duayı da ekledım.

Arkadaslar birsey sorucam. Bu duanin 100 defami okunmasi mi gerekiyor. Eger gerekmiyorsa herkes 3 tane okusa bir arkadasa, boylece hergun bir arkadasa okumus oluruz. Listenin sonundaki arkadaslarda sira bana ne zaman gelecek diye beklememis olur. Belki gunde iki arkadasa bile okuyabiliriz. her hafta duamiz olmus olur, eger belli sayida okunmasi gerekmiyorsa boyle yapalim mi. diger turlu bir oturusta on tane okumak cocugmuz icin kolay olmayabilir, yavas ilerliyor liste oyle oluncada
Nisacım senın ıcın okuyacağız bugun. Lısteyı yapıyorum

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra nisa1234 nisa1234 te. Hepımız 11er tane Ismi Azam duası okuyacağız arkadasımız ıcın. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

1. @@nisa1234................11
2. @@redvelvetcake.......11
3. @@damla_22............11
4. @@suleeeem..............11
5. @@masculin..............11
6. @@turta yagmuru....11
7. @@volhat..................11
8. @@agustos72............11
9. @@mirac75...............11
10. @@begonvil06........11
11. @@ay__060............11

Okuyanlar bitirdiği zaman yazarsa isminin yanına okundu dıye ekleyecegız.

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra nisa1234 nisa1234 te. Hepımız 11er tane Ismi Azam duası okuyacağız arkadasımız ıcın. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

2. @@redvelvetcake.......11 OKUNDU
6. @@turta yagmuru....11
7. @@volhat..................11 OKUNDU
8. @@agustos72............11
10. @@begonvil06........11 OKUNDU
11. @@ay__060............11

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra @@nisa1234 te. Hepımız 11er tane Ismi Azam duası okuyacağız arkadasımız ıcın. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar
Arkadaslar ben bekarim, en kisa zamanda hayirli bir es mutlu bir yuva kurabilmek icin dua istiyorum

6. @@turta yagmuru....11
8. @@agustos72............11 OKUNDU
11. @@ay__060............11 OKUNDU

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra @@nisa1234 te. Hepımız 11er tane Ismi Azam duası okuyacağız arkadasımız ıcın. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar
Arkadaslar ben bekarim, en kisa zamanda hayirli bir es mutlu bir yuva kurabilmek icin dua istiyorum

3. @@damla_22............11 OKUNDU
6. @@turta yagmuru....11 OKUNDU
8. @@agustos72............11 OKUNDU
11. @@ay__060............11 OKUNDU