Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuyoruz. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

Listemiz

1. @@nisa1234................5
2. @@redvelvetcake......12
3. @@damla_22...........25
4. @@suleeeem
5. @@masculin..............5
6. @@turta yagmuru....4
7. @@volhat..................6
8. @@agustos72............5
9. @@mirac75
10. B begonvil06 ...........7
11. A ay__060

Toplam: 69
Kalan: 31

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuyoruz. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

Listemiz

4. @@suleeeem
6. @@turta yagmuru....4
7. @@volhat..................6
9. @@mirac75
10. B begonvil06 ...........7
11. A ay__060 ...........8

Toplam: 77
Kalan: 23

Listemiz

4. @@suleeeem
6. @@turta yagmuru....4
7. @@volhat..................10
9. @@mirac75
10. @@begonvil06...........7
11. @@ay__060...........8

Toplam: 77
Kalan: 19

Listemiz

2. @@redvelvetcake.......12
3. @@damla_22............25
4. @@suleeeem
6. @@turta yagmuru....4
7. @@volhat..................10
9. @@mirac75...............9
10. @@begonvil06........7
11. @@ay__060............8

Toplam: 90
Kalan: 10

Arkadaslar birsey sorucam. Bu duanin 100 defami okunmasi mi gerekiyor. Eger gerekmiyorsa herkes 3 tane okusa bir arkadasa, boylece hergun bir arkadasa okumus oluruz. Listenin sonundaki arkadaslarda sira bana ne zaman gelecek diye beklememis olur. Belki gunde iki arkadasa bile okuyabiliriz. her hafta duamiz olmus olur, eger belli sayida okunmasi gerekmiyorsa boyle yapalim mi. diger turlu bir oturusta on tane okumak cocugmuz icin kolay olmayabilir, yavas ilerliyor liste oyle oluncada

Canim 11 kisiyiz 2 gun sure verilir rahatca okunur 100 tane.

Canim 11 kisiyiz 2 gun sure verilir rahatca okunur 100 tane.

liste sonundaki arkadas 20 gun beklemesi gerekiyor ya oyuzden demistim bitince tekrar bastan baslariz herhafta hepimiz dua almis oluruz diye

Kızlar ben de nisaya katılıyorum, toplam 100 tane degil de kişi başı 7 tane okusak mesela, bir yerde okumuştum 7 tane okumak makbul diye. Kişi başı 7 tane okusak her gun bır arkadasa. Böylece surekli döner liste aktif oluruz. Ne dersiniz

kizlar bisey sorucam bu abdestli ce arapcadan mi okunacak yoksa türkçe okunuşu da makbul olur mu kafam karıştı benim(

Canım ben Türkce okudum ama bılmıyorum Arapçası mı lazım acaba
CNM BU YAZDIGIN ZATEN ARAPCANIN TURKCE YAZILISIDIR YANI FARK YOKKI.BEN ARAPCADA BILIYORUM SADECE BAZI TELAFUZLAR FARKLI OKUNUR SERT GIRTLAKTAN OKUNANLAR OLUR O KADAR YANI BIR YANLISLIK YOK .RAHAT OLUNDA CNM BISEY SORUCAM BU ISMI AZAM BIR COK SITEDE FARKLI YAYINLANMIS SEN NETTENMI KITAPTANMI BULDUN ONU MERAK ETTIM.

Dilek ve Hacet Duası Okunuşu:

Bismillahirrahmanirrahiym. Ve la havle ve la kuvvete illa billhi’l-Aliyyi’l-Azim. Allahümme inni es’elüke ya Kadimü, ya Daimü, ya Ferdü, ya Vitru, ya Ahadu, ya Samedü, ya Hayyü, ya Kayyumü, ya Ze’l- Celali ve’l-ikram. Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve Hüve Rabbü’l-Arşi’l-Azim.

KIZLAR BEN BUNU BIR YERDE GORDUM VE GUNDE 7 KEZ SABAH UYANINCA 7 KEZDE AKSAM OKUYUP DILEGIMI SOYLER YATARIM.OZELLIKLEDE SON HASBIYALLAHU ILE BASLAYAN CUMLESI TEVBE SURESININ SON AYETIDIR.BUNU OKUYABILIRIZ.ALLAHIN ISIMLERI YER ALIYOR.BU ISIMLERINLE SANA GUVENDIM RABBIM YERIN GOGUN SAHIBI SENSIN DIYOR.MANASI SUPER KIZLAR BASLIK DEGISMEZ AMA RETVELCAKE ilk yazisini degistirsin bunu okuyalim bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…