- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Bende okumuştum canım. Eline, emeğine sağlık.Listemiz@riseboz arkadasımıza okuyoruz
1. @@nisa1234................7 okundu
2. @@redvelvetcake.......7 okundu
3. @@damla_22.............7 okundu
4. @@suleeeem..............7 okundu
5. @@turta yagmuru.....7 okundu
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............7 okundu
8. @@begonvil06..........7 okundu
9. @@ay__060.............7 okundu
10. @@riseboz..............7
Cenabı Hak'tan bir çok hacetim var gönlümden geçen , tez zamanda aydınlığa çıkarım inşallah. Şimdiden Allah C.C razı olsun okuyan, duaya katılan ve amin diyenden.
Annem ve kardeşim adına dua isteyeyim. Annemin kronik ürtiker rahatsızlığı var sebebini tam net bulamadığımız. Erkek kardeşiminde kısmetinin açılıp evlenmesini istiyorum Rabbimden.
Ya Hayyu ya Kayyum birahmetike estiğisu. Rabbim merhametin sebebiyle şifa bekleyene acil şifa ve deva, hayırlı kısmet bekleyene de hayırlı evlilikler nasip eyle. Amin.
Canım ıstersen duanı yaz onu da ekleyelim...Arkadaşlar merhaba ben bengovil06 hesabım pasif olduğu için bu yeni hesabım kusura bakmayın dün yazamadım ama ay_060 arkadaşımız için dün okumuştum.redvelvetcake arkadaşım benim yerime de okumuş Allah razı olsun. Bugün ki arkadaşımız için okuyamıyorum hastalandım ama benim yerime bir yakınıma okuyor siz okundu olarak yazabilirsiniz.
Tamam canım ben ona gore yazarım ben sanavakıa suresi abdestsız baş açık okunmaz diye biliyorum eğer bu akşam saat 10 gibi okumamda sakınca olmassa bende akşam okuyabilirim
pazar günleri çalışmadığım için nete giremiyorum o yüzden ctesi 2 den sonra ve pazar yapılan etkinlikleri önceden bilemessem katılamam...
allah hepimizin dualarını kabul etsin
Canım özel msj attım sana dün bakarmısınDualarımızın kabulü icin Hz. Yunusun duasını okuyoruz
Sıra C camenta58 arkadasımızda
“Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-alimin"
1. C camenta58 ..............100 + 3 İsmi Azam
2. A ay__060 .................90 + 1 Ismi Azam
3.hiye ..................... 90 + 1 ismi azam
4.mirac75 ..................90 + 1 Ismi azam
5.redvelvetcake ......... 90 + 1 Ismi azam
6.nisa1234 ................90 + 1 Ismi Azam
7. @riseboz...................90 + 1 Ismi Azam
8. M mlkem ...................90 + 1 Ismi Azam
9.damla_22 ............... 90 + 1 Ismi Azam
10.Turta Yagmuru .....90 + 1 Ismi azam
11.suleeeem ...............90 + 1 Ismi azam
Aa fark etmedim canım bakıyorum hemen kusura bakmaCanım özel msj attım sana dün bakarmısın