- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
teşekkür ederim canim Allah razi olsun
Bende okumuştum canım. Eline, emeğine sağlık.
Yeni liste de bende olabilirim.
vakıa suresi abdestsız baş açık okunmaz diye biliyorum eğer bu akşam saat 10 gibi okumamda sakınca olmassa bende akşam okuyabilirim
pazar günleri çalışmadığım için nete giremiyorum o yüzden ctesi 2 den sonra ve pazar yapılan etkinlikleri önceden bilemessem katılamam...
allah hepimizin dualarını kabul etsin
Ben duami daha önce yazmistim yarin ki listeye ekler misin kuzuCanlar bir tek sizlerin kaldı
Tamamdır tatlım eklerim aksama kopyaladım simdiBen duami daha önce yazmistim yarin ki listeye ekler misin kuzu
Sağol kuzumTamamdır tatlım eklerim aksama kopyaladım simdi
Canım yeni liste olusturduk hala istiyorsan alabilirim seni de Hz yunusun duasını okuyoruzbende aranıza katılabılır mıyım
Okudum canım. Rabbim kabul etsin.Canlar bir tek sizlerin kaldı
Sadece ismi Azam mı okuyoruz 1 taneDualarımızın kabulü icin Hz. Yunusun duasını okuyoruz
Sıra A ay__060 arkadasımızda
“Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-alimin"
1. C camenta58 .............. + 1 İsmi Azam
2. A ay__060 ................. + 3 Ismi Azam
3.hiye ..................... + 1 ismi azam
4.mirac75 .................. + 1 Ismi azam
5.redvelvetcake ......... + 1 Ismi azam
6.nisa1234 ................ + 1 Ismi Azam
7. @riseboz................... + 1 Ismi Azam
8. M mlkem ................... + 1 Ismi Azam
9.damla_22 ............... + 1 Ismi Azam
10.Turta Yagmuru ..... + 1 Ismi azam
11.suleeeem ............... + 1 Ismi azam
12.ya se min ............ + 1 Ismi azam
Benim duam gönlümdeki kişiyle annemin babamin rizasini alarak biran önce mutlu iman dolu bir yuva kurmak,ve gönlümdeki kişinin bulunduğum ile tayininin cikmasi(tabi evlenmemiz için de gerekli)
Okudum canım az önce liste tamamlanmamıştı 1 tane sandım.Dualarımızın kabulü icin Hz. Yunusun duasını okuyoruz
Sıra A ay__060 arkadasımızda
“Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-alimin"
1. C camenta58 ..............100 + 1 İsmi Azam
2. A ay__060 .................100 + 3 Ismi Azam
3.hiye .....................100 + 1 ismi azam
4.mirac75 ..................100 + 1 Ismi azam
5.redvelvetcake .........100 + 1 Ismi azam
6.nisa1234 ................100 + 1 Ismi Azam
7. @riseboz....................100 + 1 Ismi Azam
8. M mlkem ...................100 + 1 Ismi Azam
9.damla_22 ...............100 + 1 Ismi Azam
10.Turta Yagmuru ......100 + 1 Ismi azam
11.suleeeem ................100 + 1 Ismi azam
12.ya se min ...........100 + 1 Ismi azam
Benim duam gönlümdeki kişiyle annemin babamin rizasini alarak biran önce mutlu iman dolu bir yuva kurmak,ve gönlümdeki kişinin bulunduğum ile tayininin cikmasi(tabi evlenmemiz için de gerekli)
Tamam canım ısaretlıyorum:) sayı eklemeden koymuşum listeyi o yüzden oyle çıkmışOkudum canım az önce liste tamamlanmamıştı 1 tane sandım.
Okudum ay_060 için
Ben oyle okuyorum canım sıkıntı olacagını sanmam okuyabılırsin:)camenta yı dün akşam okudum arkadaşlar...
bu akşamda inşallah ay__060 okucam...
eğer abdestsiz baş açık okunuyosa ismi azam öğle arasıda okuyabilirim arkadaşlar ...
sizden haber bekliyorum
Canım sulem arkadasımız regl oldugu ıcın ismi azam okuyamıyor, musait olursan ıkı tane daha okuyabılır mısın onun adına. Ben su an sabit bir yerde olmadığım ıcın okuyamıyorumcamenta yı dün akşam okudum arkadaşlar...
bu akşamda inşallah ay__060 okucam...
eğer abdestsiz baş açık okunuyosa ismi azam öğle arasıda okuyabilirim arkadaşlar ...
sizden haber bekliyorum