Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Canlar benide okudu yazarmisiniz, bugun Cuma oturup okuycam dualarin hepsini, riseboz unkinide okuyacagim bugun

arkadaşlar bende katılmak istiyorum
eger seçtiğiniz dualar abdestli ve baş kapalı olacaksa akşamları okuyabilirim gündüz çalışıyorum...

eger seçtiğiniz dualar abdestli ve baş kapalı olacaksa akşamları okuyabilirim gündüz çalışıyorum...
Cok sevinirim canim, eminim diger arkadaslarda ister katilmani. son bir arkadasa kaldi ondan sonra yeni liste olacak.

kızlar ben de okudum Allah kabul etsin
Hz Yunusun duasından yana kullanıyorum oyumu onu okuyabiliriz ama bu dualarımızın yanına ismi azam da okuyacağız değilmi topiğimiz zaten ismi azam. 1 tane de olsa okuyalım ismi azam duasını dua ederken

Kızlar listemiz bitiyor, cuma aksamı Cumartesi öğlen gibi tamamlayacağız Allah'ın ıznıyle. Haftasonu hepımız birer tane Vakıa suresi okuyalım diye dusundum. Pazartesi sabah yeni listeye baslarız. Yeni listede olmak istemeyenler yazarsa ona göre listeyi duzenlerım. Sizce bu tur ne okuyalım?

A) 79 inşirah suresi
B) 41 kafirun
C) 21-nas 21- felak
D) 1000 yunusun duası (toplam olacak sekılde)

Diğer topiclerde okunmayan duaları sectim ozellıkle, hem bılmeyenler varsa benım gıbı, ezberlememıze de vesıle olur diye dusundum.
Vakia suresini okudum canim

Karar verdinizmi arkadaslar, cok uzun dualar olursa, bir kez okuyalim olur mu. Hizli ilerlesin liste sonundaki arkadaslar cok beklemesin.

kendi fikrimide soyleyim :) Yunus un duasini okudum soyle diyor.
Çaresizliğin lisanıyla yürekten sesleniştir. Bu sebeple kendini balığın karnında hisseden herkesin okuması gerekir o virdi. Karanlık görünen istikbali nurlandıracak, şu sergerdan zemin yüzünde insanı huzura kavuşturacak, ümitlere fer verecek ilahi bir iksirdir “Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-zâlimîn” duası… Ve, her gün bin defa okunsa yeridir."
Bende kendimi bu aralar caresiz hissediyorum, oyuzden buna icim isindi.

kendi fikrimide soyleyim :) Yunus un duasini okudum soyle diyor.
Çaresizliğin lisanıyla yürekten sesleniştir. Bu sebeple kendini balığın karnında hisseden herkesin okuması gerekir o virdi. Karanlık görünen istikbali nurlandıracak, şu sergerdan zemin yüzünde insanı huzura kavuşturacak, ümitlere fer verecek ilahi bir iksirdir “Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-zâlimîn” duası… Ve, her gün bin defa okunsa yeridir."
Bende kendimi bu aralar caresiz hissediyorum, oyuzden buna icim isindi.
Yunus un duasini okuyalim canim gunde bin taneyi paylasiriz. Rahatca okuruz

bi önceki sayfaya da yazdım hz Yunusun duasını okusak çok iyi olur ben o duayı okuduğumda hep mutlu olurum en zor zamanlarımda dilimden düşmeyen bi ayettir

ınşirah okuyalımmı

Arkadaşlar merhaba ben bengovil06 hesabım pasif olduğu için bu yeni hesabım kusura bakmayın dün yazamadım ama ay_060 arkadaşımız için dün okumuştum. redvelvetcake redvelvetcake arkadaşım benim yerime de okumuş Allah razı olsun. Bugün ki arkadaşımız için okuyamıyorum hastalandım ama benim yerime bir yakınıma okuyor siz okundu olarak yazabilirsiniz.

Ben yeni listede olmayı isterim. İnşirah suresi olabilir bence ya da Hz.Yunusun duası.

Cok sevinirim canim, eminim diger arkadaslarda ister katilmani. son bir arkadasa kaldi ondan sonra yeni liste olacak.

kızlar ben de okudum Allah kabul etsin
Hz Yunusun duasından yana kullanıyorum oyumu onu okuyabiliriz ama bu dualarımızın yanına ismi azam da okuyacağız değilmi topiğimiz zaten ismi azam. 1 tane de olsa okuyalım ismi azam duasını dua ederken

İnşirah okuyalim

Kızlar merhaba. Ikı gündür hıc gıremedım su an eve geldım bütün yazılanları okudum. Yunusun duasından yana kullanıyorum ben de oyumu, su durumda mevcut listeye devam edıp ekstradan M mlkem arkadasımızı da alıyoruz, Turta Yagmuru Turta Yagmuru canım evet hepimiz yıne günde bır tane okuyacagız ismi azam.
Dua kısmına gelirsek de, inşirah ıkı kısi ıstemis, diğer turda da o zaman insirah okuruz bu tur Yunusun duasını okuyalım cogunluk Yunus demis.
Simdi öncelikle @riseboz un listesini yapıyorum, sonra da vakıa suresi icin liste yapıyorum. Vakıa suresi uzun bir sure ama ayetleri kelime kelime, o yüzden çabuk bitiyor. Ben gece bas kapalı ve abdestli olarak okuyorum Vakıa suresini ama herkesin kendi tercihi. Tabii ki her surenin değeri ayrı ama benim icin Vakıa suresi Yasin gibi etkili ve buyuk bir sure. Vakıa suresini okumak zorunlu degil ama tur aralarında farklı sureler okuyabiliriz ben isteğe baglı olarak yazdım :)
Simdi Yunusun duası icin listeyi yapıyorum. Allah kabul etsin simdiden bütün dualarımızı

Karar verdinizmi arkadaslar, cok uzun dualar olursa, bir kez okuyalim olur mu. Hizli ilerlesin liste sonundaki arkadaslar cok beklemesin.
Aynen canım katılıyorum ben de o yüzden kısa ve hızlı ılerleyebılecek dualar sectim ki maksimum bir bucuk günde bitsin uzun olunca bitmiyor

Kızlar merhaba. Ikı gündür hıc gıremedım su an eve geldım bütün yazılanları okudum. Yunusun duasından yana kullanıyorum ben de oyumu, su durumda mevcut listeye devam edıp ekstradan M mlkem arkadasımızı da alıyoruz, Turta Yagmuru Turta Yagmuru canım evet hepimiz yıne günde bır tane okuyacagız ismi azam.
Dua kısmına gelirsek de, inşirah ıkı kısi ıstemis, diğer turda da o zaman insirah okuruz bu tur Yunusun duasını okuyalım cogunluk Yunus demis.
Simdi öncelikle @riseboz un listesini yapıyorum, sonra da vakıa suresi icin liste yapıyorum. Vakıa suresi uzun bir sure ama ayetleri kelime kelime, o yüzden çabuk bitiyor. Ben gece bas kapalı ve abdestli olarak okuyorum Vakıa suresini ama herkesin kendi tercihi. Tabii ki her surenin değeri ayrı ama benim icin Vakıa suresi Yasin gibi etkili ve buyuk bir sure. Vakıa suresini okumak zorunlu degil ama tur aralarında farklı sureler okuyabiliriz ben isteğe baglı olarak yazdım :)
Simdi Yunusun duası icin listeyi yapıyorum. Allah kabul etsin simdiden bütün dualarımızı
Çok güzel dusunmussun cnm herkesin gönlü olmuş olacak :-)

X