- 25 Haziran 2014
- 1.686
- 641
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
bende aranıza katılabılır mıyımListemizA ay__060 arkadasımıza okuyoruz
1. @@nisa1234................7
2. @@redvelvetcake.......7 okundu
3. @@damla_22.............7
4. @@suleeeem..............7
5. @@turta yagmuru.....7
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............7
8. @@begonvil06..........7
9. @@ay__060.............7
10. @@riseboz..............7
Benim duam gönlümdeki kişiyle annemin babamin rizasini alarak biran önce mutlu iman dolu bir yuva kurmak,ve gönlümdeki kişinin bulunduğum ile tayininin cikmasi(tabi evlenmemiz için de gerekli)
pardon alınmıyormuş galiba :)bende aranıza katılabılır mıyım
Canım Pazartesi yeni listeye geçeceğiz zaten bitti listemiz. Istersen yeni listeye katılabilirsin:)pardon alınmıyormuş galiba :)
Tamam tatlım onemlı degıl:)14 tane daha okudum kızlar gecikmeli oldu kusura bakmayın ikizler hastalandı gec okuyabildim hakkınızı helal edin dualarınız kabul olsun
Canım 14 tane daha okuman lazım ben okundu yazıyorum sana21 tane okudumredvelvetcake benim kime borcum var canım daha okuyayım ben
Okudum. Rabbim , A ay__060 kardeşimiz başta olmak üzere herkesin gönlünden geçeni hayırlısı ile kabul etsin inşallah. Internete fazla giremeyeceğim için bir sonraki haftaya katılamayacağım. Her okuduğumda buraya da dua ederim.ListemizA ay__060 arkadasımıza okuyoruz
1. @@nisa1234................7
2. @@redvelvetcake.......7 okundu
3. @@damla_22.............7 okundu
4. @@suleeeem..............7 okundu
5. @@turta yagmuru.....7
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............7 okundu
8. @@begonvil06..........7
9. @@ay__060.............7 okundu
10. @@riseboz..............7
Benim duam gönlümdeki kişiyle annemin babamin rizasini alarak biran önce mutlu iman dolu bir yuva kurmak,ve gönlümdeki kişinin bulunduğum ile tayininin cikmasi(tabi evlenmemiz için de gerekli)
ınşirah okuyalımmıKızlar listemiz bitiyor, cuma aksamı Cumartesi öğlen gibi tamamlayacağız Allah'ın ıznıyle. Haftasonu hepımız birer tane Vakıa suresi okuyalım diye dusundum. Pazartesi sabah yeni listeye baslarız. Yeni listede olmak istemeyenler yazarsa ona göre listeyi duzenlerım. Sizce bu tur ne okuyalım?
A) 79 inşirah suresi
B) 41 kafirun
C) 21-nas 21- felak
D) 1000 yunusun duası (toplam olacak sekılde)
Diğer topiclerde okunmayan duaları sectim ozellıkle, hem bılmeyenler varsa benım gıbı, ezberlememıze de vesıle olur diye dusundum.
Kızlar listemiz bitiyor, cuma aksamı Cumartesi öğlen gibi tamamlayacağız Allah'ın ıznıyle. Haftasonu hepımız birer tane Vakıa suresi okuyalım diye dusundum. Pazartesi sabah yeni listeye baslarız. Yeni listede olmak istemeyenler yazarsa ona göre listeyi duzenlerım. Sizce bu tur ne okuyalım?
A) 79 inşirah suresi
B) 41 kafirun
C) 21-nas 21- felak
D) 1000 yunusun duası (toplam olacak sekılde)
Diğer topiclerde okunmayan duaları sectim ozellıkle, hem bılmeyenler varsa benım gıbı, ezberlememıze de vesıle olur diye dusundum.