-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Canım nerelerdesinCnm BN bgn okuyamayacagm yarin sabah okusam olur dimi
Kuzum ben o mesajı yazdıktan sonra tekrar yazdım gormedin sanırım hep okudum ben fire yok bendeCanım nerelerdesin
Yazmadigim olduysa kusura bkma beş topige yazıyorum evde liste yaptım hepsini okuyorum ama çok olunca yazdım sanıyorum ama mutlaka okuyorum merak etmeCanım nerelerdesin
Ayy canım tam aynı anda yazmısız mesajı ondan oyle olmus :)Kuzum ben o mesajı yazdıktan sonra tekrar yazdım gormedin sanırım hep okudum ben fire yok bende
Hm tmam kuzumAyy canım tam aynı anda yazmısız mesajı ondan oyle olmus :)
Allah razi olsun canim guzel dualarin icin. Ikizleri op benim icin masallah mis gibi kokuyorlardir onlarmerhaba kızlar ablam doğum yaptı ikizlerimiz oldu Rabbim önce damla arkadaşımıza sonra bizlere cümlemize nasip etsin anne olmayı hastanedeydik erken doğdular birazcık o yüzden giremedim özür diliyorum hakkınızı helal edin kime okuyoruz ve benim kaç tane okumam lazımredvelvetcake sen bana söyle okuyayım canım borçlarımı
Amiiinn Amiiiinnn Amiiiinnnn yürekten hissediyorum içinde yanan şeyiBugün dua sırası bendeymiş okuyan arkadaşlar hepinizden Allah bin kere razı olsun. Benim duam Hayırlı, sağlıklı bir evlat sahibi olmak, bebeğimi tez zamanda daha çok beklemeden kucağıma almak, içimde yanıp duran evlat hasretinin son bulması.
Allah razı olsun canım benim tüm isteyenlere inşallah.Okudum cnmgul3737 Rabbim tez zamanda hayırlı imanlı anne baba saygısı gözeten tatlı bir evlat versin bu sira bitmeden nasip etsin inşallah ta tatli haberlerini alalım