- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Okudum cnmbenim duam eşimle huzurumuz hiç bozulmasın.ablamın evinin huzurlu olmasını, ülkemizin huzuru birlik beraberliği bozulmasın,evimizde her zaman Allah adı zikredilsin, tez zamanda evlat sahibi olmak eşimin sigarayı bırakması, tayinimizin bandırmaya cıkması , borçlarımızı ödeme kolaylığı Allah yolunda olan insanlarla arkadaslık etmeyi şerli insanlardan uzak durmayı nasip etsin rabbim.Gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eylesin inşallah. Rabbim isteyin vereyim diyor biraz uzun oldu biliyorum. Allah hepinizden razı olsun şimdiden cok cok cok tesekkür ederim ağzınıza yüreğinize sağlık.
Allah yardımcın olsun canım benım... Guzel haberlerını beklıyoruzAaaa yarim benim dua gunummus simdi farkettim valla...
Az once de okudum yazarken aklimdan gecmisti yarin dr kontrolum var Bana dua edin diye neyse demistim kendi kendineme..
Bebisimizi gormeye gidicez esimle...
Biraz sikintili riskli bi gebeligim var...
Bebegimiz eşi rahim agzini tamamen kapamis...
Riskli bi sezeryan bekliyor beni 35. Haftada...
En azindan drun soyledigi bu...
Yinede en dogrusunu ALLAH bilir
Kizlar yarin gunduz hastanedeyim yazamam buraya
Dua edin bu baciniza...
Selametle saglikla oglusumu gelisimi tamamlaninca kucagima alayim...
Kolay saglikli bi dogum olsun insaallah...
ALLAH razı olsun cumlenizden...
Tatlım bır tek senın kaldı duanMerhaba kızlar burdan mi devam ediyoruz bende eskiye bakıyordum okur eklerim artik ben baslamadik diye okumadım
Okudum. Rabbim kabul buyursun.Listemizmirac75 arkadasımıza okuyoruz
1. @@nisa1234...............7
2. @@redvelvetcake......9
3. @@damla_22............7
4. @@suleeeem..............7
5. @@turta yagmuru.....mazeretli
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............10
8. @@begonvil06..........7 okundu
9. @@ay__060.............9
10. @@riseboz..............7
Nasıl geçti kontrolün? Sağlıklı, sıhhatli, fiziksel ve ruhsal gelişimi yerinde olarak minik Taha'yı kucağına alacaksın Allah'ın izniyle. Cenabı Hak merhameti sebebiyle kolay doğum nasip etsin inşaAllah.Aaaa yarim benim dua gunummus simdi farkettim valla...
Az once de okudum yazarken aklimdan gecmisti yarin dr kontrolum var Bana dua edin diye neyse demistim kendi kendineme..
Bebisimizi gormeye gidicez esimle...
Biraz sikintili riskli bi gebeligim var...
Bebegimiz eşi rahim agzini tamamen kapamis...
Riskli bi sezeryan bekliyor beni 35. Haftada...
En azindan drun soyledigi bu...
Yinede en dogrusunu ALLAH bilir
Kizlar yarin gunduz hastanedeyim yazamam buraya
Dua edin bu baciniza...
Selametle saglikla oglusumu gelisimi tamamlaninca kucagima alayim...
Kolay saglikli bi dogum olsun insaallah...
ALLAH razı olsun cumlenizden...
ALLAH razı olsun cnmOkudum. Rabbim kabul buyursun.
Nasıl geçti kontrolün? Sağlıklı, sıhhatli, fiziksel ve ruhsal gelişimi yerinde olarak minik Taha'yı kucağına alacaksın Allah'ın izniyle. Cenabı Hak merhameti sebebiyle kolay doğum nasip etsin inşaAllah.
Cnm banada tmm yaz inşaallahListemizmirac75 arkadasımıza okuyoruz
1. @@nisa1234...............7
2. @@redvelvetcake......9 okundu
3. @@damla_22............7 okundu
4. @@suleeeem..............7
5. @@turta yagmuru.....mazeretli
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............10
8. @@begonvil06..........7 okundu
9. @@ay__060.............9
10. @@riseboz..............7 okundu
merhaba kızlar ablam doğum yaptı ikizlerimiz oldu Rabbim önce damla arkadaşımıza sonra bizlere cümlemize nasip etsin anne olmayı hastanedeydik erken doğdular birazcık o yüzden giremedim özür diliyorum hakkınızı helal edin kime okuyoruz ve benim kaç tane okumam lazımredvelvetcake sen bana söyle okuyayım canım borçlarımı
Canım daha bıtıremeyenler var onlar da bıtırsın aksama yayınlayacağım yenı listeyi bu sefer bıraz aksadı maalesefyeni arkadsa okudum