- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.121
Canım ben de sevgılınden ayrılmıştım cok mutsuzdum da hala bır burukluk var unutamıyorumSen niye ağlıyorsun kuzumredvelvetcake
Canım ben de gecennhafta ales e girdim simdi yuksek lısans sınavlarına da gireceğim yabancı dil sınavına gireceğim ama devam edecegım dualara bırakmak ıstemıyorum ben de ıyı gelıyor mânevî destek oluyoruz bırbırımıze en azındanBilmiyorum ki canım ara sıra yazıyor ama yüzüğü ben yollayarak hata yaptım dua edin birleşelim hayırlısıyla inşallah canım bu duaları biliyorum da neye iyi geliyor onu merak ettim daha doğrusu neden bu dualar aslında yeni listede olmayacaktım kpss ye az kaldı diye ama sizden kopamıyorum öyle dua kardeşleri olduk ki
Canım bu dualar tefriciye gibi cok faziletli hem de salavat ben o yuzden bunları sectimBilmiyorum ki canım ara sıra yazıyor ama yüzüğü ben yollayarak hata yaptım dua edin birleşelim hayırlısıyla inşallah canım bu duaları biliyorum da neye iyi geliyor onu merak ettim daha doğrusu neden bu dualar aslında yeni listede olmayacaktım kpss ye az kaldı diye ama sizden kopamıyorum öyle dua kardeşleri olduk ki
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kaddertebiha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Yamuğis, eğisni!..” x 3kizlar rica etsem ismi azam duasini yazarmisiniz?
Canım okuyabıldın mıKisa olmasi Iyi olur cnm...
25 inde ALLAH izin verirse sezaryenim var...
24 unde yatis olucak hastaneye...
Haftaya son katilabilirim...
Tamam canım ben okunduk işaretliyorum senıKusura bakmayin unuttum ben yarin sabah simdi baslicam ama yetişmezse sabah iki kişiye bir okuyacagim
Canım sen kendıne de okudun muAllah razı olsun arkadaşlar.
Canım tamamlayabıldın mı duayıkizlar rica etsem ismi azam duasini yazarmisiniz?
Nasıl oldun canımMelikeme okudum Rabbim duasını kabul etsin