- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.161
Amin canım...dualarında unutmaAllah razi olsun canim...Rabbim senin de ne muradin varsa gonlune gore versin
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım:) Allah yardımcın olsunTum arkadaslara okudum liste bitti...
Rabbim cumlemizi selamete cikarsin
Sifa isteyene sifa
Sıkıntısı olana selamet versin...
Hakkinizi helal edin dua kardeslerim...
Ptesi dogumum var mubarek dualarinizi eksik etmeyin insaallah
Canım gördum öesajını simdi işaretliyorum okundu diyehayr ((
Canım nasıl oldun? Okuyabılıyor musun dualarıSule nasilsin ben cok kotuyum uyuyamadim
Aglamaktan
Yarın senin sıran canımLa chanca icin okudum ...
Canım okuyabildin mi20 allahümme salli + 20 allahümme barik + 3 ismi azam okuyoruz
Sıra:La Chance
Duası:
Listemiz
10.La Chance
1. M mlkem ..............Okundu
2.damla_22 ........
3. C caresizkiz .........Okundu
4.redvelvetcake ..
5.mirac75 ..........
6.tubatesbih ......
7.Nara87 ...........
8. A ay__060 .........
9.suleeeem ........ Okundu
10.La Chance ....
Okuyacağımız dualar:
Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20
Allahümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..” x 3
Canım mlkm ve damla icin okudum, evet yarin benim siram, duami biliyosunuzKızlar masallah guzel gidiyoruz bu gidişle önümüzdeki hafta Çarşamba Perşembe gibi duamız bitecek insallah
Canim kotuyumCanım nasıl oldun? Okuyabılıyor musun duaları
Sabret canım ınsallah sana donecekCanim kotuyumaklim eski nisamlimda ((
okudum =) yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışsam afedersin. sıradaki arkadaşımız mlkem içinde okudum Allah kabul etsin inş.
hayr ((
Okundu Rabbim kabul etsin
okudum canim Allah kabul etsin ins
Amin canım...dualarında unutma