- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.101
CanimKızlar sırayı kura ile belırlıyorum bır tek M mlkem arkadasımızı basa yazdım bu tur bır de benım yerım hep sabıt dördüncü sıra, dört uğurlu rakamım dıye. Bır de la chance arkadasımız yenı katıldı ona söyledim başlayacağımızı, babası yogun bakımdaymıs ilk ona okuyabılırız eger yarın başlayana kadar haber verırse, onun dışında baska bır degısıklık yok. Yarın başlıyoruz Allah'ın ıznıyle
Evet kesinlikle katılmak istiyorum.Canım yarın yenı lısteye başlıyoruz hala katılmak ıstıyor musun
teşekkür ederim hafta sonum biraz koşuşturmayla geçti saolun babam daha iyi artık. Allah büyük bunu bir kez daha gördüm yaşadım. sıram ne zaman olursa o zaman olsun ilk son olması önemli değil duanın gücüde niyeti de yeter biliyorum artık. =)Kızlar sırayı kura ile belırlıyorum bır tek M mlkem arkadasımızı basa yazdım bu tur bır de benım yerım hep sabıt dördüncü sıra, dört uğurlu rakamım dıye. Bır de la chance arkadasımız yenı katıldı ona söyledim başlayacağımızı, babası yogun bakımdaymıs ilk ona okuyabılırız eger yarın başlayana kadar haber verırse, onun dışında baska bır degısıklık yok. Yarın başlıyoruz Allah'ın ıznıyle
Tamam canım sımdı cevap yazdımCanim
Mesaj attim
Sana ozelden, dua et lutfen bana(
Tamam canım :) ilk sana okuyalım diyorum ben yıne de eger sen de kabul edersen. Baban agır bır süreç gecırdı ne de olsateşekkür ederim hafta sonum biraz koşuşturmayla geçti saolun babam daha iyi artık. Allah büyük bunu bir kez daha gördüm yaşadım. sıram ne zaman olursa o zaman olsun ilk son olması önemli değil duanın gücüde niyeti de yeter biliyorum artık. =)
Allah razı olsun çok mutlu olurum tabi.Tamam canım :) ilk sana okuyalım diyorum ben yıne de eger sen de kabul edersen. Baban agır bır süreç gecırdı ne de olsa
Canım namazda okunan allahümme salli barik duaları. Ben yazacagım buraya da bırı çeşit salavat hastayken de okuyabılırsınız.Yeni duamiz ne icin canim anlamini bilmiyorum ben bu arada çok kötüyüm kizlar dualarinizda beni de hatirlayin
Bilmiyorum ki canım ara sıra yazıyor ama yüzüğü ben yollayarak hata yaptım dua edin birleşelim hayırlısıyla inşallah canım bu duaları biliyorum da neye iyi geliyor onu merak ettim daha doğrusu neden bu dualar aslında yeni listede olmayacaktım kpss ye az kaldı diye ama sizden kopamıyorum öyle dua kardeşleri olduk kiCanım namazda okunan allahümme salli barik duaları. Ben yazacagım buraya da bırı çeşit salavat hastayken de okuyabılırsınız.
Sızın kesın olarak bıttı mı canımAllahım ne acı bır sey senı cok ıyı anlıyorum ben de son uc gundur Sureklı ağlıyorum ıcım dışıma çıktı
Sule nasilsin ben cok kotuyum uyuyamadimLa Chance için okudum Rabbim babasına Ya Şafi adı hürmetine şifa versin inşallah
La chanca icin okudum ...20 allahümme salli + 20 allahümme barik + 3 ismi azam okuyoruz
Sıra:La Chance
Duası:
Listemiz
10.La Chance
1. M mlkem
2.damla_22
3. C caresizkiz
4.redvelvetcake
5.mirac75
6.tubatesbih
7.Nara87
8. A ay__060
9.suleeeem
10.La Chance
Okuyacağımız dualar:
Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20
Allahümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..” x 3