Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

12 bin ihlas okuyoruz

Sıra: Nara87 Nara87 arkadasımızda :nazar:

Duası : hayirlisi ile esimle beraber yeni eve tasinmak. kaynanamla problem artmamis aradan perde kalkmamis yeni eve tasinmamizi istiyorum. hatta hayirlisi ile mumkunse annemle ayni sehirde yasayalim. kaynanam yeni eve tasinmamiza karsi cikamsin hatta bu konuda bize yardim destek etsin. Amin

Listemiz

1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................1.000
3. redvelvetcake redvelvetcake ........1.800
4. mirac75 mirac75 ................1.000
5. ZEYNEP0682 ZEYNEP0682 ........1.000
6. suleeeem suleeeem ..............1.000
7. damla_22 damla_22 ............ 1.200
8. tubatesbih tubatesbih ............:KK43:
9. C caresizkiz .............1.000
10. Nara87 Nara87 ...............

OKUNAN = 9.000
KALAN = 3.000

Son durum bu Nara87 Nara87 canım kalanı da tamamlarsan duan bıtecek

Kızlar sırayı kura ile belırlıyorum bır tek M mlkem arkadasımızı basa yazdım bu tur bır de benım yerım hep sabıt dördüncü sıra, dört uğurlu rakamım dıye. Bır de la chance arkadasımız yenı katıldı ona söyledim başlayacağımızı, babası yogun bakımdaymıs ilk ona okuyabılırız eger yarın başlayana kadar haber verırse, onun dışında baska bır degısıklık yok. Yarın başlıyoruz Allah'ın ıznıyle :nazar:

Kızlar sırayı kura ile belırlıyorum bır tek M mlkem arkadasımızı basa yazdım bu tur bır de benım yerım hep sabıt dördüncü sıra, dört uğurlu rakamım dıye. Bır de la chance arkadasımız yenı katıldı ona söyledim başlayacağımızı, babası yogun bakımdaymıs ilk ona okuyabılırız eger yarın başlayana kadar haber verırse, onun dışında baska bır degısıklık yok. Yarın başlıyoruz Allah'ın ıznıyle :nazar:
Canim
Mesaj attim
Sana ozelden, dua et lutfen bana :KK43:(

teşekkür ederim hafta sonum biraz koşuşturmayla geçti saolun babam daha iyi artık. Allah büyük bunu bir kez daha gördüm yaşadım. sıram ne zaman olursa o zaman olsun ilk son olması önemli değil duanın gücüde niyeti de yeter biliyorum artık. =)

teşekkür ederim hafta sonum biraz koşuşturmayla geçti saolun babam daha iyi artık. Allah büyük bunu bir kez daha gördüm yaşadım. sıram ne zaman olursa o zaman olsun ilk son olması önemli değil duanın gücüde niyeti de yeter biliyorum artık. =)
Tamam canım :) ilk sana okuyalım diyorum ben yıne de eger sen de kabul edersen. Baban agır bır süreç gecırdı ne de olsa :KK43:

Yeni duamiz ne icin canim anlamini bilmiyorum ben bu arada çok kötüyüm kizlar dualarinizda beni de hatirlayin
Canım namazda okunan allahümme salli barik duaları. Ben yazacagım buraya da bırı çeşit salavat hastayken de okuyabılırsınız.
Sızın kesın olarak bıttı mı canım:KK43: Allahım ne acı bır sey senı cok ıyı anlıyorum ben de son uc gundur Sureklı ağlıyorum ıcım dışıma çıktı

20 allahümme salli + 20 allahümme barik + 3 ismi azam okuyoruz

Sıra: La Chance La Chance
Duası:

Listemiz

10. La Chance La Chance

1. M mlkem
2. damla_22 damla_22
3. C caresizkiz
4. redvelvetcake redvelvetcake
5. mirac75 mirac75
6. tubatesbih tubatesbih
7. Nara87 Nara87
8. A ay__060
9. suleeeem suleeeem
10. La Chance La Chance

Okuyacağımız dualar:

Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20

Allahümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20

“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..” x 3

Canım namazda okunan allahümme salli barik duaları. Ben yazacagım buraya da bırı çeşit salavat hastayken de okuyabılırsınız.
Sızın kesın olarak bıttı mı canım:KK43: Allahım ne acı bır sey senı cok ıyı anlıyorum ben de son uc gundur Sureklı ağlıyorum ıcım dışıma çıktı
Bilmiyorum ki canım ara sıra yazıyor ama yüzüğü ben yollayarak hata yaptım dua edin birleşelim hayırlısıyla inşallah canım bu duaları biliyorum da neye iyi geliyor onu merak ettim daha doğrusu neden bu dualar aslında yeni listede olmayacaktım kpss ye az kaldı diye ama sizden kopamıyorum öyle dua kardeşleri olduk ki

Duası:

Listemiz

10. La Chance La Chance

1. M mlkem
2. damla_22 damla_22
3. C caresizkiz
4. redvelvetcake redvelvetcake
5. mirac75 mirac75
6. tubatesbih tubatesbih
7. Nara87 Nara87
8. A ay__060
9. suleeeem suleeeem
10. La Chance La Chance

Okuyacağımız dualar:

Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20

Allahümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20

“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..” x 3
La chanca icin okudum ...

Duası:
Listemiz
10. La Chance La Chance

1. M mlkem .............. :nazar: Okundu
2. damla_22 damla_22 ........
3. C caresizkiz ......... :nazar: Okundu
4. redvelvetcake redvelvetcake ..
5. mirac75 mirac75 ..........
6. tubatesbih tubatesbih ......
7. Nara87 Nara87 ...........
8. A ay__060 .........
9. suleeeem suleeeem ........ :nazar: Okundu
10. La Chance La Chance ....

Okuyacağımız dualar:

X