- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.081
hangi ismi azam canim kacinci sayfada var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar dua edin bana da ne olur hayirli kismet ciksin banaKızlar kandiliniz müBArek olsun A ay__060 M mlkem mirac75 ZEYNEP0682 suleeeem damla_22 tubatesbih C caresizkiz Nara87
hangi ismi azam canim kacinci sayfada var
sana ismen ettim dun aksam ins hayirli bi kismeti çikar Allahim dedim.Kizlar dua edin bana da ne olur hayirli kismet ciksin bana
20 allahümme salli + 20 allahümme barik + 3 ismi azam okuyacagız canım1000 tane alıyorum nara için yeni duamız nedir kızlar
Canım yenı tura başlıyoruz 20 allahümme salli + 20 allahümme barik + 3 ismi azam okuyacagız katılmak ıster mısın tekrararkadaşlar öncelikle hakkınızı helal edin ama ben okuyamıyorum 1000 tane çok fazla 3 gündür daha ancak 1000 okuyabildim
çok yoğun çalışıyorum yetiytiremiyorum vebal altında kalmak istemem hakkınızı helal edin ben çıkıyorum
Pazartesi mi basliyor kuzuCanım yenı tura başlıyoruz 20 allahümme salli + 20 allahümme barik + 3 ismi azam okuyacagız katılmak ıster mısın tekrar
Allah razi olsun cok umitsiz vemutsuzumsana ismen ettim dun aksam ins hayirli bi kismeti çikar Allahim dedim.
Allah razi olsunçaresiz kiz ve nara için 12 şer ismi azam okuyacagim ins
Evet canımPazartesi mi basliyor kuzu
Ümit etmek Allahtan ümitsizlik seytandandır canım deme öyleAllah razi olsun cok umitsiz vemutsuzum
Anneciğin nasıl oldu canımPazartesi mi basliyor kuzu
Allahima çok şükür çok iyi toparlandı bayaAnneciğin nasıl oldu canım
Rica ederim canım ne demek:) Allah annelerimizi basımızdan eksık etmesınAllahima çok şükür çok iyi toparlandı baya
İlgin için tesekkur ederim canm benim
Canım yarın yenı lısteye başlıyoruz hala katılmak ıstıyor musunArkadaslar araniza katilabilir miyim? Babam yogun bakimda mucizeye ihtiyacimiz var. Dualarla ayaktayiz.