Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

hangi ismi azam canim kacinci sayfada var

sdua.jpg

Okunuşu:
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..”

Türkçe Meali:
“Ey Vedûd! Ey Vedûd! Ey yüce Arşın Sahibi! Ey kâinatı hiçten ve benzersiz bir şekilde yaratıp bin bir isminin tecellileriyle emsalsiz bir şekilde süsleyen Mübdi'! Ey varlıkları ölümünden sonra yeniden inşa edip dirilten Muîd! Ey dilediği her şeyi yapan! Arşının rükünlerini dolduran Zâtının nûru hürmetine; yarattığın bütün varlıklara hükmeden kudretin hürmetine ve her şeyi kaplayan rahmetin hürmetine istiyorum. Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden! Bana yardım et. Ey güç durumda olanlara yardım eden ve ummadıkları yerlerden ihtiyaçlarını ellerine veren Muğîs! Bana yardım et!”

12 bin ihlas okuyoruz

Sıra: Nara87 Nara87 arkadasımızda :nazar:

Duası : hayirlisi ile esimle beraber yeni eve tasinmak. kaynanamla problem artmamis aradan perde kalkmamis yeni eve tasinmamizi istiyorum. hatta hayirlisi ile mumkunse annemle ayni sehirde yasayalim. kaynanam yeni eve tasinmamiza karsi cikamsin hatta bu konuda bize yardim destek etsin. Amin

Listemiz

1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................1.000
3. redvelvetcake redvelvetcake ........1.800
4. mirac75 mirac75 ................1.000
5. ZEYNEP0682 ZEYNEP0682 ........1.000
6. suleeeem suleeeem ..............
7. damla_22 damla_22 ............ 1.200
8. tubatesbih tubatesbih ............:KK43:
9. C caresizkiz .............1.000
10. Nara87 Nara87 ...............

OKUNAN = 8.000
KALAN = 4.000

12 bin ihlas okuyoruz

Sıra: Nara87 Nara87 arkadasımızda :nazar:

Duası : hayirlisi ile esimle beraber yeni eve tasinmak. kaynanamla problem artmamis aradan perde kalkmamis yeni eve tasinmamizi istiyorum. hatta hayirlisi ile mumkunse annemle ayni sehirde yasayalim. kaynanam yeni eve tasinmamiza karsi cikamsin hatta bu konuda bize yardim destek etsin. Amin

Listemiz

1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................1.000
3. redvelvetcake redvelvetcake ........1.800
4. mirac75 mirac75 ................1.000
5. ZEYNEP0682 ZEYNEP0682 ........1.000
6. suleeeem suleeeem ..............1.000
7. damla_22 damla_22 ............ 1.200
8. tubatesbih tubatesbih ............:KK43:
9. C caresizkiz .............1.000
10. Nara87 Nara87 ...............

OKUNAN = 9.000
KALAN = 3.000

arkadaşlar öncelikle hakkınızı helal edin ama ben okuyamıyorum 1000 tane çok fazla 3 gündür daha ancak 1000 okuyabildim
çok yoğun çalışıyorum yetiytiremiyorum vebal altında kalmak istemem hakkınızı helal edin ben çıkıyorum
Canım yenı tura başlıyoruz 20 allahümme salli + 20 allahümme barik + 3 ismi azam okuyacagız katılmak ıster mısın tekrar:kk77:

X