Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

20 allahümme salli + 20 allahümme barik + 3 ismi azam okuyoruz

Sıra: La Chance La Chance
Duası:
Listemiz
10. La Chance La Chance

1. M mlkem .............. :nazar: Okundu
2. damla_22 damla_22 ........
3. C caresizkiz ......... :nazar: Okundu
4. redvelvetcake redvelvetcake .. :nazar: Okundu
5. mirac75 mirac75 ..........
6. tubatesbih tubatesbih ......
7. Nara87 Nara87 ...........
8. A ay__060 .........
9. suleeeem suleeeem ........ :nazar: Okundu
10. La Chance La Chance ....

Okuyacağımız dualar:

Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20

Allahümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20

“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..” x 3

Bilmiyorum ki canım ara sıra yazıyor ama yüzüğü ben yollayarak hata yaptım dua edin birleşelim hayırlısıyla inşallah canım bu duaları biliyorum da neye iyi geliyor onu merak ettim daha doğrusu neden bu dualar aslında yeni listede olmayacaktım kpss ye az kaldı diye ama sizden kopamıyorum öyle dua kardeşleri olduk ki
Canım ben de gecennhafta ales e girdim simdi yuksek lısans sınavlarına da gireceğim yabancı dil sınavına gireceğim ama devam edecegım dualara bırakmak ıstemıyorum ben de ıyı gelıyor mânevî destek oluyoruz bırbırımıze en azından

Bilmiyorum ki canım ara sıra yazıyor ama yüzüğü ben yollayarak hata yaptım dua edin birleşelim hayırlısıyla inşallah canım bu duaları biliyorum da neye iyi geliyor onu merak ettim daha doğrusu neden bu dualar aslında yeni listede olmayacaktım kpss ye az kaldı diye ama sizden kopamıyorum öyle dua kardeşleri olduk ki
Canım bu dualar tefriciye gibi cok faziletli hem de salavat ben o yuzden bunları sectim

kizlar rica etsem ismi azam duasini yazarmisiniz?
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kaddertebiha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Yamuğis, eğisni!..” x 3

Duası:
Listemiz
10. La Chance La Chance

2. damla_22 damla_22 ........ :nazar: Okundu
4. redvelvetcake redvelvetcake ... :nazar: Okundu
6. tubatesbih tubatesbih ......
8. A ay__060 .........

Okuyacağımız dualar:

Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20

Allahümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20

“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..” x 3

Duası:
Listemiz
10. La Chance La Chance

2. damla_22 damla_22 ........ :nazar: Okundu
4. redvelvetcake redvelvetcake ... :nazar: Okundu
6. tubatesbih tubatesbih ...... :nazar: Okundu
8. A ay__060 ......... :nazar: Okundu

Okuyacağımız dualar:

X