- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.041
Evet canım salavat cunkucanim adetliyken salli barik okuyabiliyor muyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım salavat cunkucanim adetliyken salli barik okuyabiliyor muyuz
Peki canım helal olsunsıradaki kalan arkadaslar için 1000 er adet alıyorum sıraları geldikçe eklersin cnm yeni listede olamıycam hakkınızı helal edin
Estagfurullah canım ne demek olur mu oyle seyEstagfirullah canim, seni de bıktirdim hakkini helal et ((
Sana gectık canımİnsallah canim ...
Evet canım benim cok mutlu oldum, kalb cok daraliyor keske sana guzel haberler verebilsem ...Sana gectık canım
Insallah canım ınsallah senin icin ayrıca dua edecegımEvet canım benim cok mutlu oldum, kalb cok daraliyor keske sana guzel haberler verebilsem ...
Allah razi olsun senden ebeden...Insallah canım ınsallah senin icin ayrıca dua edecegım
Canım regl olduysan ismi azami okuyabilirsin her arkadasımız ıcın 12 tanecnm dun regl oldum
Canım lıstemızın bitmesine son bır kısı kaldı bu arkadasımızın duası tamamlandıktan sonra. Eger listedeki diger arkadaslar da kabul ederse sana okuyabılırız en son ya da ıstersen bır konu acabılırsın oradan daha cok dua toplarsın canım daha ıyı olurArkadaslar araniza katilabilir miyim? Babam yogun bakimda mucizeye ihtiyacimiz var. Dualarla ayaktayiz.
Canım ben 1000 adet degil 2000 adet okudum kendime nerde diger arkadaslar ses yok kimseden (12 bin ihlas okuyoruz
Sıra: C caresizkiz arkadasımızda
Duası : ''Beni terkeden eski nişanlımın ve ailesinin çok pişman olup bana hayırlısıyla geri dönmesi ve onunla hayırlı bir yuva kurmayı, eğer eski nişanlım hakkımda hayırlı değilse, Rabbimin onu bana en kısa zamanda hayırlı kılıp öyle nasip etmesi ve onunla hayırlı bir yuva kurmamızı, eğer hiçbir şekilde hayırlı değilse en kısa zamanda hakkımda hayırlı olan bir eşin çıkması ve hayırlı bir yuva kurmayı diliyorum ...''
Listemiz
1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................487
3. redvelvetcake ........1.513
4. mirac75 ...............1.000
5. ZEYNEP0682 ........1.000
6. suleeeem ..............1.000
7. damla_22 ............
8. tubatesbih ............
9. C caresizkiz ..............1.000
10. Nara87 ...............
OKUNAN = 7.000
KALAN = 5.000
Nara da 1000 adet okumus sanirim, canim yorumlara bi incelermisin sana zahmet yanlislik olmasin (12 bin ihlas okuyoruz
Sıra: C caresizkiz arkadasımızda
Duası : ''Beni terkeden eski nişanlımın ve ailesinin çok pişman olup bana hayırlısıyla geri dönmesi ve onunla hayırlı bir yuva kurmayı, eğer eski nişanlım hakkımda hayırlı değilse, Rabbimin onu bana en kısa zamanda hayırlı kılıp öyle nasip etmesi ve onunla hayırlı bir yuva kurmamızı, eğer hiçbir şekilde hayırlı değilse en kısa zamanda hakkımda hayırlı olan bir eşin çıkması ve hayırlı bir yuva kurmayı diliyorum ...''
Listemiz
1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................487
3. redvelvetcake ........1.513
4. mirac75 ...............1.000
5. ZEYNEP0682 ........1.000
6. suleeeem ..............1.000
7. damla_22 ............
8. tubatesbih ............
9. C caresizkiz ..............1.000
10. Nara87 ...............
OKUNAN = 7.000