DuaLarımız SenınLe Murgız :)

murgızcım canım ınan cok duygulandım suan ne mutlu sana ınsallah saglıkla bebegını kucagına alırsın banada dua edermısın sezeryan olurken Allah o anda her ıstedıgını verırmıs lütfen bende anne olayım artık. saglık mutluluk dılıyorum eşin ve melegınle...

kızlar çooook telşekkürler
paylaşımcım hüremcim balcım angel babaycim ve adını şuan hatırlmadığım tüm arkadaşlarım
inş canım sizlerede dua etcem inş tez zamanda allh seninde tüm isteyenlerinde kucağını doldururr
orkidem çimen tüm mayıs haziran anneleri başta olmak üzere hamişler allah hepimizi sağ sağlim kurtarsın

Murgizcim zaman ne çabuk geçti canım benim seninle yeni tanıştığımızda daha yeni hamiştin şimdi Ardanı kollarına alma zamanı geldi allahım seni ve tüm hamişleri kurtarsın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın bizede dua et murgiz seni seviyorum canım arkadaşım şimdiden seni eşini ardayı tebrik ediyorum bebişin yanaklarından öpüyorum canım allaha emanet olun

lalecim alyazmalım sağolun
inş lalecim canım dua etcem hpinize
çok teşekkür ederim

Murgizcim Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah yardımcın olsun.

bebişin ve senin için hayırlı dogum olur inşalllahh...dogum hikayeni dört gözle bekliyoruzz...

Canımm yeni gördüm öncelikle bu başlıgı açan arkadaşa çok teşekür ediyorum valla murgiz çok iyi dostunmuş derim :).
Bende merak edip duruyordum acaba ne oldu diye hayırlısıyla bebişinle seni aramızda görürüz inş. bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir ortama adım atarsınız tüm ailenle canım allahım kurtarsın seni ve diğer tüm hamişleri benide aşkıma kavuşturmayı nasip etsin rabbim öpüyorum canım allah analı babalı büyütsün

canım arkadaşım bu yazılanları okuduğunda canım ardamız kucağında olacaktır. Herşey gönlünce olsun tatlım sorunsuz rahat bir doğumun olur inşallah. Seni seviyoruz canım.... Dualarımız seninle

Ay birden heyecanlandım nedense.
Murgızcım seni çok seviyorum güzel haberlerle,güzel bebişinle gel.İnşallah kolay ve ağrısız olur herşey.İkinizide iyi görmek istiyoruz,dualrımız seninle.Çok öpüyorum.

nurum cimim gülşahım buble gum ım darklifecim paylaşım orkidem
canım arkadaşlarım sağolun
allh razı olsun hepinizden inş allh sizede kalbinizden geçeni versin
buararda bidaha seadeniz arkaşıma teşekkür ediyorum sağol bu konuyu açtığın için beni çooooooooooook duygulandırdın sağol canımmmmm

sultan 49 elmasım yağmur nakara busem angelim balım umut sevgim
karamsar hürremim balım zeliş destina heros rhodara çiğdemcim çok sağolunnnn
adını unuttuğum birri varsada kususra bakmasın kızlar
allh hepizinden allh razı olsun teşekkürler desteğiniz için

ev hanımı nisa77 sizide unutmuşum kususra bakmayınnnn
sizede çoooook teşekkürlerrrr allh razı olsun
ve seadeniz arkadaşımmmm sanadaaaaa çoooook teşekkürlerrrrr

canım arkadasım hayırlısıyla kurtulursun ınsalah bebısını de kucagına alırsın dualarımız senınle canım benımmm:))

Murgiz şimdi doğum mu yapıyor yaaa Allah ım yardımcısı olsun. Darısı başımıza bizde kurtuluruz inş

harzemsah bugün degilmiş canım yarın dogum yapıyormuş sanırım. murgiz canım valla sanki ben dogum yapacakmışım gibi hem duygulandım hem heyecanlandım allahım kurtarsın biran önce aramıza gel canım seni çok seviyoruz hepimiz tüm dualarımız seninle hayatım.ayy artık bende aşkıma kavuşmak hamiş olmak istiyorum :)))))))))) canım tüm güzellikler sizinle olsun.

murgiz canm allah sana hayırlı doğumlar nasip etsin bebişinin hayırlı bir evlat olduğu günlaride göstersin darısı bana inşallah bebişin sağlıklı olurrrr

Murgiz canım Allah bir avazda kurtarsın. Allah sağlıkla sorunsuz bi şekilde Ardayı kollarına aldırsın. Yarın Ardayı benim için kokla annesiŞeniz

murgizcim cok mutlu oldum iyi haberini alinca..

kokla bebegini benim icinde.

allah size bagislasin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…