DuaLarımız SenınLe Murgız :)

bırkac gundur pek kk yı takıp edemıyordum..yenı gordum baslıgı..
murgızım canım benım..hayırlısıyla saglıklı bır sekılde gerceklestırsın ınsallah dogumunu..
arda bebısını saglıcakla kucagına alırsın ınsalllah..
mınık bebısının pamuk ellerınden öp annesı bızım ıcın..Şeniz
sevgıler..a.s.

cok sevindim canim.tebrik ederim,benim yerime de op arda bebeyi.allah bagislasin,allah nazarlardan korusun.

Canım murgizimmm gözünaydınnn 9 Aylık serüvenin sonunda arda bebeğin kucağında şuanda:teytey::teytey::teytey:

Murgiz Uyanir Uyanmaz Aklima Sen Geldin Canimumarim Doğmuştur Minik Arda Valla Aklim Sende Ağlamak üzereyim Allah Hepimize Sağlikli Bi Doğum Gerçekleştirmemezi Nasip Etsin.aklimiz Yureğimiz Hep Seninle Canim...

İYİKİ DOĞDUN ARDA.. İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN :)))))))))))))
canım bebişin inş güzel mutlu huzurlu bir yaşam sürer ömrü boyunca analı babalı yaşatsın mevlam
gözün aydın bitanem kocaman öpüyorum ikinizi allaha emanet olun şekerlerr :)

Ya Murgızden haber Alamadım :S Haberı olan varmı Dogum gerceklestı mı Cok merak Edıyorum :S

evet murgizcigim bugün dogum yapıcaktı noldu acaba merak ediyorum bende inşallah sag saglim alır bebeişini kucagına tühh onu kanalda dogurtucaktık murgizzz yine gittin hastaneye :)))))))))))))))))))

inşallah hayırlısı ile şu anda bebeğin kucagındadır sağlıklı sıhatlı inşallah salih kullarından olsun
bekliyoruz haberlerini

ögretmenim benim nasıl mutlusundur şimdi darısı diğer hamilere bizlere saglıklıymışçok sevindimm yaa nasıl kokluyorsundurrr şimdi bende doğurmak istiyom bir an önce canım ardanın ellrinden öp resminide göster bize fırsat bulursan tabi öp canımm..

gözün aydın murgizcim Allah analı babalı büyütsün inş darısı diger isteyenlerin basına

murgiz canımm dualarımız seninleydi şükür hayırlı haberini aldık kinizinde sağlığı iyiymiş çok mutluyuz bitanemm allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah canım en yakın zamanda aramıza dönmen dileği ile öpüyorum canımmm tekrar gözün aydın....

ayy çok sevindim iyinizinde saglıgının iyi olmasına tekrar gözün aydın canımm kendinize iyi bakın aeo öpüyorum ikinizide hele şimdi arda bebek ne güzel miss gibi kokuyordur rabbim o güzel kokusunu üzerinden eksik etmesin canımm.

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Bahtı güzel olsun, sağlıklı ve hayırlı ömürler verin rabbim.

kızlar allh razı olsun hepinizden
dualrınızı hissttim bukadar ilgi göstermenizede çok duygulandım mutku oldum
hepinize ve bazılarınıza isism isim dua etiim
doğum esnasında
drlar personel bana garip garip bakıyolardı dua edince:)
allh kabul edr inş dualarımı
tüm bebk isteyenlere bebek
tüm hamişlere koly doğum eyler yarabbim

murgizim seni seviyoruzz canım arda bebişimizi kokla bizim için öpüyorum canımmm.

X